zvěřina
štítky
58 knih
![Ottova kuchařka: Řízky Ottova kuchařka: Řízky](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/133075/ottova-kucharka-rizky-133075.jpg?v=1345852049)
![87% 87%](img/content/squares/3.gif)
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně. více
![Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118612/osetrovani-a-kuchynska-uprava-zveriny-118612.jpg?v=1333878001)
![67% 67%](img/content/squares/2.gif)
Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více
![Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251531/nova-domaci-kucharka-2-maso-zverina-9b0-251531.jpg?v=1479059342)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
![Zvěřinové hody Zvěřinové hody](https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97953/zverinove-hody-97953.jpg?v=1322936102)
![90% 90%](img/content/squares/3.gif)
Brožovaná kuchařka obsahuje řadu receptů na kuchyňskou úpravu zvěřiny. V úvodu knihy najdeme krátkou stať o myslivecké tradici a myslivecké latině. Nechybí ani popis spárkaté, srstnaté a pernaté zvěře i popis kuchání, z... více
![Myslivecká kuchařka Myslivecká kuchařka](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205896/myslivecka-kucharka-65647b6590ba4.jpg?v=1701084005)
![90% 90%](img/content/squares/3.gif)
Myslivecká kuchařka je určena pro širokou veřejnost, pro domácnosti našich myslivců a lesníků. Obsahuje receptury k přípravě zvěřiny užitkové i škodné. Obsahuje také řadu původních receptů, vzniklých v našich myslivnách.... více
![Nejlepší z minutek Nejlepší z minutek](https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65743/nejlepsi-z-minutek-65743.jpg?v=1308915047)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více
![70% 70%](img/content/squares/2.gif)
Myslivost v Československu - Hospodářský význam myslivosti - Organizace myslivosti - Myslivecká zoologie - Myslivecká péče o zvěř - Stopařství - Lov a zužitkování zvěře - Myslivecké mravy, zvyklosti a obyčeje - Lovecké s... více
![Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240299/ryby-drubez-zverina-sdG-240299.jpg?v=1424518759)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více
![Grilování doma i na chatě Grilování doma i na chatě](https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64789/grilovani-doma-i-na-chate-64789.jpg?v=1297719778)
![100% 100%](img/content/squares/3.gif)
Grilování vepřového, hovězího a telecího masa, drůbeže, zvěřiny, ryb, králíka, ovoce aj. více
![Vaření II Vaření II](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/204228/vareni-ii-204228.png?v=1398260784)
![100% 100%](img/content/squares/3.gif)
Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec. více
![Minutky Minutky](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378695/minutky-TUB-378695.png?v=1525122847)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více
![Ryba, zvěřina, drůbež Ryba, zvěřina, drůbež](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468531/ryba-zverina-drubezD1X785-7B4-.jpg?v=1616078082)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
![Pokrmy z masa Pokrmy z masa](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143915/pokrmy-z-masa-143915.jpg?v=1357236263)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více
![Moderní myslivecká kuchařka Moderní myslivecká kuchařka](https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80815/moderni-myslivecka-k-80815.jpg?v=1309178318)
![60% 60%](img/content/squares/2.gif)
Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostup... více
![Zvěřina Zvěřina](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467811/zverina-Ivg-467811.jpg?v=1615187673)
![100% 100%](img/content/squares/3.gif)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
![Tradičná babičkina kuchárka 5 Tradičná babičkina kuchárka 5](https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/311043/tradicna-babickina-kucharka-5-lDo-311043.jpg?v=1473412457)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
Múčniky, jedlá z tekvice, strukovín a kelu, zabíjačka. Je tu opäť nové vydanie knihy z úspešnej edície Tradičná babičkina kuchárka a najlepších receptov jesene a zimy od manželov Horeckých. Kniha vám ponúka jedlá z te... více
![Speciality ze zvěřiny Speciality ze zvěřiny](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/374822/speciality-ze-zveriny-U2q-374822.jpg?v=1521663457)
![100% 100%](img/content/squares/3.gif)
Speciální kuchařka pro myslivce a lesníky. více
![Hydina a zverina vo výžive Hydina a zverina vo výžive](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208996/hydina-a-zverina-vo-vyzive-208996.jpg?v=1402818459)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
Obsah: Naše stravovanie z pohľadu racionálnej výživy, Energia a hlavné živiny, Minerálne látky, Vitamíny, Voda, Enzýmy, Hydina a zverina v našej výžive, Výpočet energetických a nutritívnych hodnôt jedál, Recepty, Polievk... více
![Maso a zvěřina Maso a zvěřina](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233918/maso-a-zverina-233918.jpg?v=1419889045)
![80% 80%](img/content/squares/3.gif)
V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázka... více
![Selská kuchyně Selská kuchyně](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/330450/selska-kuchyne-C4b-330450.jpg?v=1485274846)
![40% 40%](img/content/squares/2.gif)
Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového, jehněčího, drůbeží maso i zvěřina, klobásy a klasické přílohy. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy... více