zvěřina

štítky

57 knih


Ottova kuchařka: Řízky 87% Ottova kuchařka: Řízky 2009, kolektiv autorů

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně. více


Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny 67% Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny 1983, Jarmila Rakušanová

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více


Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby 80% Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby 1972, Maryna Klimentová

Popis knihy není zatím k dispozici. více




Zvěřinové hody 90% Zvěřinové hody 2002, Jana Tetíková

Brožovaná kuchařka obsahuje řadu receptů na kuchyňskou úpravu zvěřiny. V úvodu knihy najdeme krátkou stať o myslivecké tradici a myslivecké latině. Nechybí ani popis spárkaté, srstnaté a pernaté zvěře i popis kuchání, z... více


Myslivecká kuchařka 90% Myslivecká kuchařka 1968, kolektiv autorů

Myslivecká kuchařka je určena pro širokou veřejnost, pro domácnosti našich myslivců a lesníků. Obsahuje receptury k přípravě zvěřiny užitkové i škodné. Obsahuje také řadu původních receptů, vzniklých v našich myslivnách.... více


Nejlepší z minutek 80% Nejlepší z minutek 2005, Libuše Vlachová

Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více


Myslivost 70% Myslivost 1975, Luboš Zelený

Myslivost v Československu - Hospodářský význam myslivosti - Organizace myslivosti - Myslivecká zoologie - Myslivecká péče o zvěř - Stopařství - Lov a zužitkování zvěře - Myslivecké mravy, zvyklosti a obyčeje - Lovecké s... více


Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole 80% Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole 1986, Oldřich Kosek

Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více


Grilování doma i na chatě 100% Grilování doma i na chatě 2007, Libuše Vlachová

Grilování vepřového, hovězího a telecího masa, drůbeže, zvěřiny, ryb, králíka, ovoce aj. více


Vaření II 100% Vaření II 1968, Maryna Klimentová

Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec. více


Minutky 80% Minutky 1978, Libuše Vlachová

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více


Ryba, zvěřina, drůbež 80% Ryba, zvěřina, drůbež 1994, Dr. Oetker

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Pokrmy z masa 80% Pokrmy z masa 1999, Anna Marienková

drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více


Moderní myslivecká kuchařka 60% Moderní myslivecká kuchařka 2007, Zdeněk Schejbal

Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostup... více


Zvěřina 100% Zvěřina 2020, Alena Steinbach

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Tradičná babičkina kuchárka 5 80% Tradičná babičkina kuchárka 5 2016, Vladimír Horecký

Múčniky, jedlá z tekvice, strukovín a kelu, zabíjačka. Je tu opäť nové vydanie knihy z úspešnej edície Tradičná babičkina kuchárka a najlepších receptov jesene a zimy od manželov Horeckých. Kniha vám ponúka jedlá z te... více


Speciality ze zvěřiny 100% Speciality ze zvěřiny 2016, Jiří Poláček

Speciální kuchařka pro myslivce a lesníky. více


Hydina a zverina vo výžive 80% Hydina a zverina vo výžive 1990, Ladislav Bobiš

Obsah: Naše stravovanie z pohľadu racionálnej výživy, Energia a hlavné živiny, Minerálne látky, Vitamíny, Voda, Enzýmy, Hydina a zverina v našej výžive, Výpočet energetických a nutritívnych hodnôt jedál, Recepty, Polievk... více


Maso a zvěřina 80% Maso a zvěřina 2010, Christian Teubner

V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázka... více


Selská kuchyně 40% Selská kuchyně 2009, Jana Duží

Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového, jehněčího, drůbeží maso i zvěřina, klobásy a klasické přílohy. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy... více