zvěřina

štítky

51 knih


Ottova kuchařka: ŘízkyOttova kuchařka: Řízky2009, neznámý, neuveden

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně.... více


Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřinyOšetřování a kuchyňská úprava zvěřiny1983, Jarmila Rakušanová

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více


Zvěřinové hodyZvěřinové hody2002, Jana Tetíková

Brožovaná kuchařka obsahuje řadu receptů na kuchyňskou úpravu zvěřiny. V úvodu knihy najdeme krátkou stať o myslivecké tradici a myslivecké latině. Nechybí ani popis spárkaté, srstnaté a pernaté zvěře i popis kuchání, z... více




MyslivostMyslivost1975, Luboš Zelený

Myslivost v Československu - Hospodářský význam myslivosti - Organizace myslivosti - Myslivecká zoologie - Myslivecká péče o zvěř - Stopařství - Lov a zužitkování zvěře - Myslivecké mravy, zvyklosti a obyčeje - Lovecké s... více


Ryby, drůbež, zvěřina na našem stoleRyby, drůbež, zvěřina na našem stole1986, Oldřich Kosek

Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více


Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, rybyNová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby1972, Maryna Klimentová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Myslivecká kuchařkaMyslivecká kuchařka1968, Jaromír Javůrek

Myslivecká kuchařka je určena pro širokou veřejnost, pro domácnosti našich myslivců a lesníků. Obsahuje receptury k přípravě zvěřiny užitkové i škodné. Obsahuje také řadu původních receptů, vzniklých v našich myslivnách.... více


Maso a zvěřinaMaso a zvěřina2010, Christian Teubner

V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázka... více


Grilování doma i na chatěGrilování doma i na chatě2007, Libuše Vlachová

Grilování vepřového, hovězího a telecího masa, drůbeže, zvěřiny, ryb, králíka, ovoce aj. více


MinutkyMinutky1978, Libuše Vlachová

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více


Pokrmy z masaPokrmy z masa1999, Anna Marienková

drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více


Nejlepší z minutekNejlepší z minutek2005, Libuše Vlachová

Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více


ZvěřinaZvěřina2020, Alena Steinbach

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Vaření IIVaření II1968, Maryna Klimentová

Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec. více


Ryba, zvěřina, drůbežRyba, zvěřina, drůbež1994, Dr. Oetker

Popis knihy není zatím k dispozici. více


1