vepřové maso

štítky

24 knih


Jejich jest království 96% Jejich jest království 2005, Jeffrey Moussaieff Masson

Kniha, kterou byste neměli přehlédnout. Jejich jest království je kniha, jakých u nás vychází velmi málo. Podmínky hospodářských zvířat nejsou častým tématem v médiích ani lákadlem nakladatelů. Bohužel. Protože i u nás ... více


Lži o masu 63% Lži o masu 2017, Hans-Ulrich Grimm

Podtitul: Živočišná výroba jako zdroj nemocí Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky, které naše tělo potřebuje. Totéž platí pro mléko, vejce a ryby. Ale příliš mnoho masa je nekvalitního a znehodno... více


Domácí řeznická kuchařka 97% Domácí řeznická kuchařka 2018, Josef Dušátko

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. N... více




Guláš pokaždé jinak 100% Guláš pokaždé jinak 1985, Věnek Baudyš

Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. ... více


Guláše mnoha chutí a nápadů - 150 receptů 50% Guláše mnoha chutí a nápadů - 150 receptů 2003, Vladimír Příhoda

150 receptů na guláše z hovězího, vepřového, skopového, jehněčího a jiného druhu masa, z vnitřností, uzenin, brambor, ryb, hub, ze zeleniny a luštěnin. více


Lexikon grilování 100% Lexikon grilování 2016, Roger Kimpel

Lexikon pro letní dny vám přináší základy grilování i nejlepší recepty z celého světa. Najdete v něm vše co musíte vědět o grilování, druhy grilů i zásady správného grilování, recepty a regionální speciality z celého svě... více


Vepřové maso 80% Vepřové maso 1990, Věnek Baudyš

Recepty na přípravu jídel z vepřového masa pomocí pečení, dušení, grilování a smažení více


Nejlepší z minutek 80% Nejlepší z minutek 2005, Libuše Vlachová

Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více


Vaříme a udíme doma 100% Vaříme a udíme doma 1991, Ladislav Steinhauser

Řemeslo má zlaté dno a uzenářskou dílnou se navíc line tolik lákavých vůní. Proniknout do tajů tohoto řemesla vám pomůže knížka, kterou právě držíte v ruce. Autoři pocházející z rodiny, kde se uzenářskému řemeslu věnuje ... více


Zabijačka aneb Receptář vepřových hodů 100% Zabijačka aneb Receptář vepřových hodů 1996, Josef Dušátko

Popis zabijačky, technologický postup porážky a zpracování vepřového masa s recepty. více


Zabijačka po domácku 100% Zabijačka po domácku 2005, Miroslav Mayer (kuchařky)

Kdo by neznal obrázky Josefa Lady, ze kterých dýchá venkovská idyla různých ročních období. K nejpůsobivějším, ale patří obrázky zimních radovánek hrusických dětí, ale zkrátka nepřijdou ani dospělí, pro které Mistr zachy... více


Zabijačkové speciality: pochoutky z vepřového masa 20% Zabijačkové speciality: pochoutky z vepřového masa 1997, Jana Horecká

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Masové recepty 100% Masové recepty 2006, Miroslav Mayer (kuchařky)

Zásady správné výživy, příprava jídel, recepty na výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřinu aj. více


Kuchařka nejen na neděli: Maso pokaždé jinak 60% Kuchařka nejen na neděli: Maso pokaždé jinak 1995, Jaroslav Vašák

Recepty z různých druhů masa. více


Pokrmy z masa 80% Pokrmy z masa 1999, Anna Marienková

drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více


Recepty z vepřového masa 100% Recepty z vepřového masa 2004, Pavla Michňová

Kuchařské předpisy na přípravu klasických i nových pokrmů z vepřového masa. více


Vepřové maso 100% Vepřové maso 2010, kolektiv autorů

Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezer... více


Steaky a jiné speciality z vepřového masa 100% Steaky a jiné speciality z vepřového masa 2012, kolektiv autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více


Minutky 80% Minutky 1978, Libuše Vlachová

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více


Weber bible grilování % Weber bible grilování 2013, Jamie Purviance

Tato kniha není obyčejnou kuchařkou, která obsahuje recepty pro grily plynové, elektrické a na dřevěném uhlí. Po jejím přečtení získáte neocenitelné znalosti, týkající se zacházení s Weber grily, rady a vychytávky ohle... více