vepřové maso

štítky

22 knih


Jejich jest královstvíJejich jest království2005, Jeffrey Moussaieff Masson

Kniha, kterou byste neměli přehlédnout. Jejich jest království je kniha, jakých u nás vychází velmi málo. Podmínky hospodářských zvířat nejsou častým tématem v médiích ani lákadlem nakladatelů. Bohužel. Protože i u nás ... více


Lži o masuLži o masu2017, Hans-Ulrich Grimm

Podtitul: Živočišná výroba jako zdroj nemocí Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky, které naše tělo potřebuje. Totéž platí pro mléko, vejce a ryby. Ale příliš mnoho masa je nekvalitního a znehodno... více


Domácí řeznická kuchařkaDomácí řeznická kuchařka2018, Josef Dušátko

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. N... více




Vepřové masoVepřové maso1990, Věnek Baudyš

Recepty na přípravu jídel z vepřového masa pomocí pečení, dušení, grilování a smažení více


Vaříme a udíme domaVaříme a udíme doma1991, Ladislav Steinhauser

Řemeslo má zlaté dno a uzenářskou dílnou se navíc line tolik lákavých vůní. Proniknout do tajů tohoto řemesla vám pomůže knížka, kterou právě držíte v ruce. Autoři pocházející z rodiny, kde se uzenářskému řemeslu věnuje ... více


Vepřové maso - rychle & chutněVepřové maso - rychle & chutně2010, kolektiv autorů

Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezer... více


Lexikon grilováníLexikon grilování2016, Roger Kimpel

Lexikon pro letní dny vám přináší základy grilování i nejlepší recepty z celého světa. Najdete v něm vše co musíte vědět o grilování, druhy grilů i zásady správného grilování, recepty a regionální speciality z celého svě... více


Kuchařka nejen na neděli: Maso pokaždé jinakKuchařka nejen na neděli: Maso pokaždé jinak1995, Jaroslav Vašák

Recepty z různých druhů masa. více


Recepty z vepřového masaRecepty z vepřového masa2004, Pavla Michňová

Kuchařské předpisy na přípravu klasických i nových pokrmů z vepřového masa. více


Steaky a jiné speciality z vepřového masa - rychle & chutněSteaky a jiné speciality z vepřového masa - rychle & chutně2012, kolektiv autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více


MinutkyMinutky1978, Libuše Vlachová

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více


Zabijačka aneb Receptář vepřových hodůZabijačka aneb Receptář vepřových hodů1996, Josef Dušátko

Popis zabijačky, technologický postup porážky a zpracování vepřového masa s recepty. více


Zabijačka po domáckuZabijačka po domácku2005, Miroslav Mayer (kuchařky)

Kdo by neznal obrázky Josefa Lady, ze kterých dýchá venkovská idyla různých ročních období. K nejpůsobivějším, ale patří obrázky zimních radovánek hrusických dětí, ale zkrátka nepřijdou ani dospělí, pro které Mistr zachy... více


Masové receptyMasové recepty2006, Miroslav Mayer (kuchařky)

Zásady správné výživy, příprava jídel, recepty na výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřinu aj. více


Pokrmy z masaPokrmy z masa1999, Anna Marienková

drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více


1