maso

štítky

121 knih


ToxinToxin2006, Robin Cook

Nedávno rozvedený doktor Kim Reggis je pevně rozhodnutý zůstat své jediné dceři Becky i přes četné pracovní závazky dobrým otcem. Jednoho dne ji pozve na večeři do její oblíbené restaurace. Typické americké jídlo, sestáv... více


Hovory s řezníkem: Kuchařka pro dceru z masa a kostíHovory s řezníkem: Kuchařka pro dceru z masa a kostí2012, Jana Florentýna Zatloukalová

Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si v... více


FarmagedonFarmagedon2017, Isabel Oakeshott

Skutečná cena levného masa. Fascinující a zároveň děsivá průzkumná pouť za zavřené dveře nezvladatelného zemědělského průmyslu napříč světem - ze Spojeného království a Evropy, přes USA až do Číny, Argentiny, Peru a Mex... více




Jak nakupovat a zpracovávat masoJak nakupovat a zpracovávat maso2015, Václav Frič

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Rozšířené vydání. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpraco... více


Atlas masa - příběhy a fakta o zvířatech, která jímeAtlas masa - příběhy a fakta o zvířatech, která jíme2014, kolektiv autorů

Atlas masa představuje netušené rozměry každodenních nákupů. Více a více lidí nakupuje v obchodech bio maso a zboží z místních statků, aby se vyhnuli výrobkům z industrializované živočišné výroby. Na to a mnoho dalšího p... více


KonzervováníKonzervování2010, Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


Ottova kuchařka: ŘízkyOttova kuchařka: Řízky2009, neznámý, neuveden

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně.... více


100 a 1 specialit z masa100 a 1 specialit z masa1979, Oldřich Kosek

Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více


Domácí řeznická kuchařkaDomácí řeznická kuchařka2018, Josef Dušátko

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. N... více


Drůbež a drůbeží pochoutkyDrůbež a drůbeží pochoutky1986, Hana Sedláčková

Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


Guláš pokaždé jinakGuláš pokaždé jinak1985, Věnek Baudyš

Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub.... více


Čínská domácí kuchyně - polévky, maso, zeleninaČínská domácí kuchyně - polévky, maso, zelenina1987, Thang Jüngling

Obrazová kuchařka Panoramy I. soubor. více


Ottolenghi - KuchařkaOttolenghi - Kuchařka2017, Yotam Ottolenghi

„Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému, jasné a poctivé. Vaření a jídlo pro nás nepředst... více


Mleté masoMleté maso2008, neznámý, neuveden

-Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. -Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky.... více


Minutky, řízky a steakyMinutky, řízky a steaky2003, Norbert Frank

V této knize je vše o minutkach. Milovníci masa zde najdou šťavnaté hovězí steaky, jemné telecí řízky, kořeněné jehněčí kotlety a mnoho dalších pochoutek. Všechny ukazují, že se dá s kouskem masa dělat velmi mnoho a niko... více


1 ...