maso

štítky

134 knih


Toxin 84% Toxin 2006, Robin Cook

Nedávno rozvedený doktor Kim Reggis je pevně rozhodnutý zůstat své jediné dceři Becky i přes četné pracovní závazky dobrým otcem. Jednoho dne ji pozve na večeři do její oblíbené restaurace. Typické americké jídlo, sestáv... více


Hovory s řezníkem: Kuchařka pro dceru z masa a kostí 93% Hovory s řezníkem: Kuchařka pro dceru z masa a kostí 2012, Jana Florentýna Zatloukalová

Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si v... více


Farmagedon 95% Farmagedon 2017, Isabel Oakeshott

Skutečná cena levného masa. Fascinující a zároveň děsivá průzkumná pouť za zavřené dveře nezvladatelného zemědělského průmyslu napříč světem - ze Spojeného království a Evropy, přes USA až do Číny, Argentiny, Peru a Mex... více




Jak nakupovat a zpracovávat maso 91% Jak nakupovat a zpracovávat maso 2015, Václav Frič

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Rozšířené vydání. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpraco... více


Domácí řeznická kuchařka 97% Domácí řeznická kuchařka 2018, Josef Dušátko

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. N... více


Ottova kuchařka: Řízky 87% Ottova kuchařka: Řízky 2009, kolektiv autorů

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně. více


Atlas masa - příběhy a fakta o zvířatech, která jíme 63% Atlas masa - příběhy a fakta o zvířatech, která jíme 2014, kolektiv autorů

Atlas masa představuje netušené rozměry každodenních nákupů. Více a více lidí nakupuje v obchodech bio maso a zboží z místních statků, aby se vyhnuli výrobkům z industrializované živočišné výroby. Na to a mnoho dalšího p... více


Guláš pokaždé jinak 100% Guláš pokaždé jinak 1985, Věnek Baudyš

Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. ... více


Čínská domácí kuchyně - polévky, maso, zelenina 92% Čínská domácí kuchyně - polévky, maso, zelenina 1987, Thang Jüngling

Obrazová kuchařka Panoramy I. soubor. více


Konzervování 68% Konzervování 2010, Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


Drůbež a drůbeží pochoutky 80% Drůbež a drůbeží pochoutky 1986, Hana Sedláčková - Pačová

Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


100 a 1 specialit z masa 60% 100 a 1 specialit z masa 1979, Oldřich Kosek

Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více


Grilujeme nejen v přírodě 87% Grilujeme nejen v přírodě 1998, Stanislav Moravec

Rady jak připravovat potraviny nejen na grilu,ale i na ohni. Recepty na grilování zvěřiny, uzenin, ryb, běžných mas, ovoce a zeleniny. více


Maso a drůbež 73% Maso a drůbež 2008, kolektiv autorů

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více


Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby 80% Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby 1972, Maryna Klimentová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Nejlepší z minutek 80% Nejlepší z minutek 2005, Libuše Vlachová

Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více


Proteinholik 90% Proteinholik 2018, Garth Davis

Uznávaný chirurg specializující se na problematiku hubnutí Dr. Grath Davis představuje převratná zjištění v oblasti výzkumu stravy a zdravotního průmyslu, co se bílkovin týká, a vysvětluje, proč jsou pro naše zdraví škod... více


Recepty zo života 10 100% Recepty zo života 10 2004, Jana Stárková

Z babičkinej kuchyne. Obsah: Polievky, Jedlá z bravčového, hovädzieho mäsa, hydiny a iného mäsa. Bezmäsité slané jedlá, Sladké jedlá, Koláče, Krémové zákusky a torty, Šaláty, Nátierky, Studené jedlá, Z každého rožka troš... více


Mleté maso 90% Mleté maso 2008, kolektiv autorů

-Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. -Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky. více


Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů 60% Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů 2003, Pavel Martin

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více


Magická chuť masa 100% Magická chuť masa 2009, Vladimír Horecký

Kniha Magická chuť masa je rozdělena do tří kapitol: Drůbež, Ryby, Maso.Tyto kapitoly jsou dále rozděleny na pomazánky a saláty, hlavní jídla, polévky. Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobraz... více


Minutky, řízky a steaky 80% Minutky, řízky a steaky 2003, Norbert Frank

V této knize je vše o minutkach. Milovníci masa zde najdou šťavnaté hovězí steaky, jemné telecí řízky, kořeněné jehněčí kotlety a mnoho dalších pochoutek. Všechny ukazují, že se dá s kouskem masa dělat velmi mnoho a niko... více


Minutky z masa 80% Minutky z masa 2017, Angelika Ilies

Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více


Maso, které šetří kapsu 80% Maso, které šetří kapsu 2004, Jaroslava Pechová

Další z řady hrníčkových kuchařek pojednávající tentokrát o mase, které šetří nejen kapsu ale i zdraví. Dozvíme se, jaké maso je nejzdravější a že kližky, chrupavky, vnitřnosti všeho druhu nejsou jen negativem, ale mohou... více


Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality 70% Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality 2002, Helena Růžičková

Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejz... více


Ottolenghi - Kuchařka 90% Ottolenghi - Kuchařka 2017, Yotam Ottolenghi

„Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému, jasné a poctivé. Vaření a jídlo pro nás nepředst... více


Lahůdky z masa 90% Lahůdky z masa 2000, Miroslav Mayer (kuchařky)

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Lahodná drůbež 100% Lahodná drůbež 2020, Karla Pelikánová

Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychl... více


Guláše mnoha chutí a nápadů - 150 receptů 50% Guláše mnoha chutí a nápadů - 150 receptů 2003, Vladimír Příhoda

150 receptů na guláše z hovězího, vepřového, skopového, jehněčího a jiného druhu masa, z vnitřností, uzenin, brambor, ryb, hub, ze zeleniny a luštěnin. více


Lahůdky z masa 50% Lahůdky z masa 2011, kolektiv autorů

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutky, které můžete připra... více


Bifteky a jiné speciality z hovězího masa 100% Bifteky a jiné speciality z hovězího masa 2010, kolektiv autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více


Pokrmy s mletým masem 80% Pokrmy s mletým masem 2004, Karina Havlů

Recepty na přípravu chutných a levných pokrmů z mletého masa, hlavních jídel i přesnídávek. více


Lahůdky z mletého masa 100% Lahůdky z mletého masa 2006, Lea Filipová

Pokrmy z mletého masa jsou častou součástí a obohacení našeho jídelníčku. V knize se dozvíme ,že pro mleté úpravy jsou vhodné všechny druhy masa. více


Uzení 80% Uzení 2018, Jeremy Schmid

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit... více


Hamburgry a pokrmy z mletého masa 100% Hamburgry a pokrmy z mletého masa 2006, kolektiv autorů

Rychlé, snadné, vynikající pokrmy z mletého masa. Postup popsaný krok za krokem a reálné doby přípravy. Příprava nevyžaduje žádné zvláštní kuchyňské potřeby. Všechny recepty pečlivě vyzkoušeny. více


Mleté maso - 100 receptů 60% Mleté maso - 100 receptů 1970, kolektiv autorů

Recepty z mletého masa, brambor a návody pro rychlé vaření ušetří peněženku každé rodiny. více


Vaření II 100% Vaření II 1968, Maryna Klimentová

Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec. více


Recepty z hovězího masa - tradiční i nové 100% Recepty z hovězího masa - tradiční i nové 2004, Pavla Michňová

Bohatý výběr jídel připravený z oblíbeného a všestranně použitelného hovězího masa. Obsahuje výborné nápady, které určitě stojí za to vyzkoušet, a možná zde najdete i zcela nová jídla, které dosud nemáte ve svém kuchařsk... více


Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 80% Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 1989, Ján Silvester Kaščák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Hovězí maso 100% Hovězí maso 2010, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více