drůbež
štítky
48 knih
Ondřeje Sekoru není třeba čtenářům představovat - všichni znají jeho Ferdu Mravence, Brouka Pytlíka, Berušku a další hrdiny obrázkových knížek, mezi než patří i podnikavé Kuře Napipi. V knížce na malé čtenáře čeká veselé... více


Tato kniha sleduje kariéru muže, který je poněkud obskurním uchazečem o post prezidenta. Od samého počátku mu stojí v cestě prostý fakt, že nedokáže vyslovit dvě smysluplné věty. Dětinská žvanivost však překvapivě sbírá ... více


Obrázkové stripy s kuřetem Napipi v hlavní roli.. více


Příručka pojednává o chovu hlavních, tradičních druhů drobnochovatelství - drůbeže, holubů, králíků, ovcí a koz. Publikace seznamuje čtenáře se základy chovu a krmení jednotlivých druhů drobných zvířat. Autoři: Ing. Ji... více


Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Ná... více


Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


V knize najdete 100 nejvyhledávanějších receptů z drůbeře od zkušených kuchařů a kuchařek seřazené v abecedním pořadí podle názvů. více


Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z kuřecího masa. Kuřecí maso má velmi rozsáhlé možnosti využití a zároveň je také zdravé. Není tedy divu, že se pro mnoho lidí stalo pravidelnou součástí jídelníčk... více


Chce mít vlastní vajíčka? Rádi byste se starali o bezproblémová a užitečná zvířata? Myslíte si, že by vaše zahrada šla zajímavě využít? Hledáte odpočinek od všedních pracovních dnů? Chcete dopřát svým dětem kontakt s pří... více


Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa – můžete vyzkoušet italské šafránové rizoto, španělskou pae... více


Vzorník obsahuje standardy plemen hrabavé a vodní drůbeže a jejich chovaných barevných rázů. Publikace je nejen nepostradatelnou pomůckou pro posuzovatele drůbeže na výstavách, ale údaje v ní uvedené pomohou především ch... více


Popis knihy není zatím k dispozici. více


V této knížce najdete více než sedmdesát prostých, a přitom lákavých receptů vhodných pro každou příležitost, od rodinné večeře až po sváteční hostinu. Díky pestré nabídce polévek, předkrmů, salátů a hlavních chodů si vž... více


Chov slepic, krůt, perliček, křepelek, hus, kachen a pižmovek v domácích malých chovech. Známá autorka radí především s výběrem vhodného plemene, potřebným zařízením, krmením a napájením, vlastním líhnutím mláďat, odchov... více


Téměř povinná příručka každého chovatele přináší nejdůležitější informace o historii slepic, o tom jaké plemeno si zvolit, jak postupovat při koupi slepic, při jejich ustájení, péči o ně, krmení, rozmnožování. Kniha upoz... více