drůbež
štítky
101 knih

Ondřeje Sekoru není třeba čtenářům představovat - všichni znají jeho Ferdu Mravence, Brouka Pytlíka, Berušku a další hrdiny obrázkových knížek, mezi než patří i podnikavé Kuře Napipi. V knížce na malé čtenáře čeká veselé... více


Tato kniha sleduje kariéru muže, který je poněkud obskurním uchazečem o post prezidenta. Od samého počátku mu stojí v cestě prostý fakt, že nedokáže vyslovit dvě smysluplné věty. Dětinská žvanivost však překvapivě sbírá ... více


Obrazová kuchařka Panoramy III. soubor. více


Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & ... více


Obrázkové stripy s kuřetem Napipi v hlavní roli.. více


Chov slepic, krůt, perliček, křepelek, hus, kachen a pižmovek v domácích malých chovech. Známá autorka radí především s výběrem vhodného plemene, potřebným zařízením, krmením a napájením, vlastním líhnutím mláďat, odchov... více


Tato praktická příručka pro chovatele slepic obsahuje celostránkové barevné fotografie, vzorové popisy, typické rysy jednotlivých plemen, způsoby odchovu, krmení, zpracování produktů i užitečné informace o možných zdravo... více


Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


Kniha obsahuje recepty na nejrůznější úpravy kuřete. více


Příručka pojednává o chovu hlavních, tradičních druhů drobnochovatelství - drůbeže, holubů, králíků, ovcí a koz. Publikace seznamuje čtenáře se základy chovu a krmení jednotlivých druhů drobných zvířat. Autoři: Ing. Ji... více


V knize najdete 100 nejvyhledávanějších receptů z drůbeře od zkušených kuchařů a kuchařek seřazené v abecedním pořadí podle názvů. více


Příručka pro chovatele ovcí, koz, králíků a dalších kožešinových zvířat, drůbeže, holubů a okrasných ptáků. více


V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více


Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z kuřecího masa. Kuřecí maso má velmi rozsáhlé možnosti využití a zároveň je také zdravé. Není tedy divu, že se pro mnoho lidí stalo pravidelnou součástí jídelníčk... více


Začínáme s chovem slepic, hus a kachen Mít kolem sebe pestré hejno slepic, hus nebo kachen, jak tomu dříve bývalo na vesnicích, nepřináší jen radost, ale i užitek. Kniha je určena nejen pro začínající, ale i pro zkušené ... více


Chce mít vlastní vajíčka? Rádi byste se starali o bezproblémová a užitečná zvířata? Myslíte si, že by vaše zahrada šla zajímavě využít? Hledáte odpočinek od všedních pracovních dnů? Chcete dopřát svým dětem kontakt s pří... více


Popis knihy není zatím k dispozici. více


Stále více lidí nachází zalíbení v chovu drůbeže a slepice jsou pravděpodobně nejlepší volbou. Tato kniha je praktickým průvodcem pojednávajícím o chovu slepic, a to od vylíhnutí prvního kuřátka po recepty z vajec a masa... více


Jedlá a pochúťky z hydiny. více


Není slepice jako slepice. Existují slepičí obři a skřítci, slepice jednobarevné a pestré, pilné nosnice a svůdné krasavice, s klidnou povahou i temperamentní divoši. Asi se budete ptát: Jak si mám mezi těmito všemi extr... více


Vše o přípravě kuřete. více


Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více


České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více


Popis knihy není zatím k dispozici. více

Kniha Magická chuť masa je rozdělena do tří kapitol: Drůbež, Ryby, Maso.Tyto kapitoly jsou dále rozděleny na pomazánky a saláty, hlavní jídla, polévky. Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobraz... více


V této knížce najdete více než sedmdesát prostých, a přitom lákavých receptů vhodných pro každou příležitost, od rodinné večeře až po sváteční hostinu. Díky pestré nabídce polévek, předkrmů, salátů a hlavních chodů si vž... více


Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více


Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa – můžete vyzkoušet italské šafránové rizoto, španělskou pae... více


Popis knihy není zatím k dispozici. více


Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více


Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejz... více


Popis knihy není zatím k dispozici. více


Téměř povinná příručka každého chovatele přináší nejdůležitější informace o historii slepic, o tom jaké plemeno si zvolit, jak postupovat při koupi slepic, při jejich ustájení, péči o ně, krmení, rozmnožování. Kniha upoz... více


Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím. Kromě tradičních receptů jsou ... více


Vzorník obsahuje standardy plemen hrabavé a vodní drůbeže a jejich chovaných barevných rázů. Publikace je nejen nepostradatelnou pomůckou pro posuzovatele drůbeže na výstavách, ale údaje v ní uvedené pomohou především ch... více


V této lákavé kuchařce najdete vše, co potřebujete vědět, abyste dokázali připravit dokonalou večeři z kuřecího masa pro svou rodinu a přátele. Kniha obsahuje přes 50 receptů na chutné pokrmy, přílohy i saláty a navíc je... více


Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychl... více


Obsažná chovatelská příručka se důkladně zabývá běžnými druhy (slepice, krůty, kachny, husy), a věnuje dostatek pozornosti i méně časté drůbeži (perličky, japonské křepelky, holubi, labutě ad.). Přehledně popisuje základ... více


Tato kniha vyšla v řadě encyklopedických knih Dívej se a vař. Dozvíme se jak kuře nejen vykostit, ale i naplnit nádivkou, rozporcovat apod. Nepřeberné množství různých receptů na kuře jsou jak z Maroka, tak po indonésku,... více


Publikace podává přehled plemen velké i zakrslé drůbeže, hus, kachen, krůt a perliček, a to nejen drůbeže, která se u nás chová, ale i některých zahraničních druhů. Informuje o zoologickém zařazení a původu drůbeže a o j... více