drůbež
štítky
107 knih
Kuře Napipi a jeho přátelé 1973, Ondřej Sekora
Ondřeje Sekoru není třeba čtenářům představovat - všichni znají jeho Ferdu Mravence, Brouka Pytlíka, Berušku a další hrdiny obrázkových knížek, mezi než patří i podnikavé Kuře Napipi. V knížce na malé čtenáře čeká veselé... více
Nejlepší kandidát 2017, Stanislav Biler
Tato kniha sleduje kariéru muže, který je poněkud obskurním uchazečem o post prezidenta. Od samého počátku mu stojí v cestě prostý fakt, že nedokáže vyslovit dvě smysluplné věty. Dětinská žvanivost však překvapivě sbírá ... více
Čínská domácí kuchyně - předkrmy, saláty, ryby, drůbež 1988, Thang Jüngling
Obrazová kuchařka Panoramy III. soubor. více
Napipi na dvoře 1961, Ondřej Sekora
Obrázkové stripy s kuřetem Napipi v hlavní roli.. více
Domácí chov zvířat 1983, Jiří Havlín
Příručka pojednává o chovu hlavních, tradičních druhů drobnochovatelství - drůbeže, holubů, králíků, ovcí a koz. Publikace seznamuje čtenáře se základy chovu a krmení jednotlivých druhů drobných zvířat. Autoři: Ing. Ji... více
Drůbež 2013, kolektiv autorů
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & ... více
Kuře pokaždé jinak 2008, kolektiv autorů
Kniha obsahuje recepty na nejrůznější úpravy kuřete. více
Drůbež a drůbeží pochoutky 1986, Hana Sedláčková - Pačová
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více
Drůbež na vašem dvoře 2012, Iveta Prombergerová
Chov slepic, krůt, perliček, křepelek, hus, kachen a pižmovek v domácích malých chovech. Známá autorka radí především s výběrem vhodného plemene, potřebným zařízením, krmením a napájením, vlastním líhnutím mláďat, odchov... více
Top recepty: 100x drůbež 2011, kolektiv autorů
V knize najdete 100 nejvyhledávanějších receptů z drůbeře od zkušených kuchařů a kuchařek seřazené v abecedním pořadí podle názvů. více
Slepice: Chov a plemena 2006, Hans Joachim Schille
Tato praktická příručka pro chovatele slepic obsahuje celostránkové barevné fotografie, vzorové popisy, typické rysy jednotlivých plemen, způsoby odchovu, krmení, zpracování produktů i užitečné informace o možných zdravo... více
Kuře - Špalíček receptů 2004, Tom Bridge
Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z kuřecího masa. Kuřecí maso má velmi rozsáhlé možnosti využití a zároveň je také zdravé. Není tedy divu, že se pro mnoho lidí stalo pravidelnou součástí jídelníčk... více
Drůbež lehká a jemná 1995, kolektiv autorů
V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více
Naše první slepice 2013, Anne–Kathrin Gomringer
Chce mít vlastní vajíčka? Rádi byste se starali o bezproblémová a užitečná zvířata? Myslíte si, že by vaše zahrada šla zajímavě využít? Hledáte odpočinek od všedních pracovních dnů? Chcete dopřát svým dětem kontakt s pří... více
Zdraví zvířat v drobných chovech 1989, kolektiv autorů
Příručka pro chovatele ovcí, koz, králíků a dalších kožešinových zvířat, drůbeže, holubů a okrasných ptáků. více
Maso a drůbež 2008, kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Kuře - Více než 100 nepostradatelných receptů 2009, kolektiv autorů
Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa – můžete vyzkoušet italské šafránové rizoto, španělskou pae... více
Začínáme s chovem slepic, hus a kachen 2013, Marie-Theres Estermann
Začínáme s chovem slepic, hus a kachen Mít kolem sebe pestré hejno slepic, hus nebo kachen, jak tomu dříve bývalo na vesnicích, nepřináší jen radost, ale i užitek. Kniha je určena nejen pro začínající, ale i pro zkušené ... více
Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby 1972, Maryna Klimentová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Klasické kuře 1993, Anne Willan
Tato kniha vyšla v řadě encyklopedických knih Dívej se a vař. Dozvíme se jak kuře nejen vykostit, ale i naplnit nádivkou, rozporcovat apod. Nepřeberné množství různých receptů na kuře jsou jak z Maroka, tak po indonésku,... více