králičí maso

štítky

16 knih


100 a 1 lahůdek z králičího masa 73% 100 a 1 lahůdek z králičího masa 1991, Jiří Eichner

Jednoduché recepty na přípravu jídel z králičího masa více


Vaříme a udíme doma 100% Vaříme a udíme doma 1991, Ladislav Steinhauser

Řemeslo má zlaté dno a uzenářskou dílnou se navíc line tolik lákavých vůní. Proniknout do tajů tohoto řemesla vám pomůže knížka, kterou právě držíte v ruce. Autoři pocházející z rodiny, kde se uzenářskému řemeslu věnuje ... více


Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality 70% Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality 2002, Helena Růžičková

Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejz... více




To najlepšie z mäsa 60% To najlepšie z mäsa 2010, Vladimír Horecký

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s ča... více


Králík mnoha chutí 100% Králík mnoha chutí 1991, Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Skopové, jehněčí, králík - 150 receptů 100% Skopové, jehněčí, králík - 150 receptů 2002, Josef Hanzlík

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Chov králíků pro masnou produkci 0% Chov králíků pro masnou produkci 1994, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Drůbež a králík, recepty 0% Drůbež a králík, recepty 1992, Oldřich Dufek

Publikace obsahuje kuchařské recepty všech druhů drůbeže a králíků. více


Kuchyně králikářů 0% Kuchyně králikářů 1907, Jan Václav Kálal

Příručka. Praktický návod, jak lze starým osvědčeným způsobem upravovat jídla z masa králičího. více


Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby 0% Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby 2004, Karina Havlů

Recepty z drůbežího, králičího a rybího masa, které jsou snadno stravitelné, bohaté na bílkoviny a obsahují málo tuku a cholesterolu. - 157 receptů více


Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 0% Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 1993, kolektiv autorů

Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám. více


Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů 0% Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů 2004, Lenka Mahelová

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní... více


Králík pokaždé jinak 0% Králík pokaždé jinak 1991, Zdeněk Hrabánek

Příprava a úprava králičího masa. Recepty. více


Kuchařka - Králík na 250 způsobů 0% Kuchařka - Králík na 250 způsobů 1997, Pavel Biško

Monotematická kuchařka představuje možnosti úpravy králičího masa v celé šíři studené i teplé kuchyně. více


Králík a drůbež 0% Králík a drůbež 1984, Antonín Nestával

Popis knihy není zatím k dispozici. více


České kuchyně. Drůbež a králík 0% České kuchyně. Drůbež a králík 2004, kolektiv autorů

Kniha přináší podrobné předpisy na úpravu králičího masa a všech druhů drůbeže, u nás chované. více