zavařování a nakládání potravin

štítky

75 knih


Domácí konzervování ovoce a zeleniny 85% Domácí konzervování ovoce a zeleniny 1987, Libuše Vlachová

Skoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny. více


Jedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přání 84% Jedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přání 2017, Barbora Říhová

Dobrůtky v krásném balení - ideální osobní dárek připravený od srdce! Tato kniha vám bude cenným pomocníkem a rádcem, abyste mohli obdarovat své blízké něčím, co jste pro ně vytvořili sami a s láskou. Podle této knihy mů... více


Maminčiny recepty 90% Maminčiny recepty 2016, Andrea Paskerová

Tato domácí kuchařka vychází z osobních zkušeností autorky při každodenní přípravě jídla pro svou rodinu. Její recepty jsou vyzkoušené a sepsané tak, jak se zapisují recepty do sešitů a rodinných receptářů i s radami a o... více




Konzervace a ukládání potravin v domácnosti 74% Konzervace a ukládání potravin v domácnosti 1987, Karel Půhoný

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, m... více


Domácí marmelády od Hanky 93% Domácí marmelády od Hanky 2017, Hana Chmelíková

Domácí marmeláda je nejlepší! Můžete si vychutnat lahodné ovoce a vlastní porci léta. Je to zábava a výroba nezabere mnoho času. Výhodou domácích marmelád je to, že vždy víte, co se ve skleničce ukrývá. Je na vás jaké ... více


Konzervování 68% Konzervování 2010, Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


Zavařování 92% Zavařování 2014, kolektiv autorů

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované... více


Konzervování potravin v domácnostech 92% Konzervování potravin v domácnostech 1964, Jaroslav Balaštík

Jak správně konzervovat ovoce a zeleninu? Jak si vyrobit domácí víno či ovocný sirup? Tohle a mnohem více naleznete v této knize. více


Babiččina spižírna nad zlato 93% Babiččina spižírna nad zlato 2014, Renato Magát

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více


Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby 93% Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby 1986, Libuše Vlachová

Další kniha o tom, jak zavařit cokoli, na mnoho způsobů. více


Ovoce a zelenina ve skle 80% Ovoce a zelenina ve skle 1972, Marie Havelková

288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více


Jídlo z naší zahrádky 87% Jídlo z naší zahrádky 2010, kolektiv autorů

Kniha JÍDLO Z NAŠÍ ZAHRÁDKY vám poradí! V abecedně řazeném přehledu nejběžnějších druhů ovoce a zeleniny vám připomene způsob pěstování každého z nich a pak vám nabídne množství fantastických receptů, které z nich můžete... více


Zavařujeme po celý rok 73% Zavařujeme po celý rok 1982, Lea Filipová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Marmelády a želé 80% Marmelády a želé 2011, Susanna Bingemer

Recepty na domácí přípravu zavařenin marmelády a želé. více


Malá škola zavařování 30% Malá škola zavařování 2014, neznámý - neuveden

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak naklá... více


Zavařujeme jinak 100% Zavařujeme jinak 2007, Enkhuizen Minkowski

Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno... více


Domácí dobroty z přírodních ingrediencí 60% Domácí dobroty z přírodních ingrediencí 2014, Cornelia Klaeger

Nekonečná inspirace pro milovníky dobrého jídla. Delikátní hrátky s hořčicí, česnekový či pomerančový ocet, středomořská kořeněná a bylinková sůl, zeleninový vývar v prášku, citronový a hříbkový olej, šťáva z jablek, mrk... více


Ako konzervovať ovocie 100% Ako konzervovať ovocie 1980, Ján Silvester Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více


Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 80% Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 1989, Ján Silvester Kaščák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Moučníky a zavařeniny 60% Moučníky a zavařeniny 1933, Marie Janků Sandtnerová

Kdo z nás odolá? Snad jen ti, kdo si opravdu nemohou zakrojit z lákavých sladkostí, které se v našich domácnostech vyrábí při nejrůznějších domácích oslavách, přátelských posezeních či třeba po nedělním obědě. Vyzkoušej... více