zabijačka

štítky

19 knih


Domácí řeznická kuchařka 97% Domácí řeznická kuchařka 2018, Josef Dušátko

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. N... více


Zabijačkové speciality: pochoutky z vepřového masa 20% Zabijačkové speciality: pochoutky z vepřového masa 1997, Jana Horecká

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Selská kuchyně 40% Selská kuchyně 2009, Jana Duží

Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového, jehněčího, drůbeží maso i zvěřina, klobásy a klasické přílohy. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy... více




Domácí zabijačka 100% Domácí zabijačka 1990, kolektiv autorů

Příručka pro nejširší okruh zájemců. Autoři se podrobně zabývají postupem prací při porážce, především se ale věnují zpracování a úpravě masa a vnitřností na nejrůznější zabijačkové speciality a přípravě těchto pokrmů. více


Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů 100% Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů 2016, Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípra... více


Zabijačka aneb Receptář vepřových hodů 100% Zabijačka aneb Receptář vepřových hodů 1996, Josef Dušátko

Popis zabijačky, technologický postup porážky a zpracování vepřového masa s recepty. více


Zabijačka po domácku 100% Zabijačka po domácku 2005, Miroslav Mayer (kuchařky)

Kdo by neznal obrázky Josefa Lady, ze kterých dýchá venkovská idyla různých ročních období. K nejpůsobivějším, ale patří obrázky zimních radovánek hrusických dětí, ale zkrátka nepřijdou ani dospělí, pro které Mistr zachy... více


Tradičná babičkina kuchárka 5 80% Tradičná babičkina kuchárka 5 2016, Vladimír Horecký

Múčniky, jedlá z tekvice, strukovín a kelu, zabíjačka. Je tu opäť nové vydanie knihy z úspešnej edície Tradičná babičkina kuchárka a najlepších receptov jesene a zimy od manželov Horeckých. Kniha vám ponúka jedlá z te... více


100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček 20% 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček 1989, Josef Dušátko

Skvělé rady a 101 receptů. více


Domácí zabijačka 100% Domácí zabijačka 1973, Ondrej Pelech

3. vydání, 1. v SZN více


Domácí zabíjačka 0% Domácí zabíjačka 1995, Bernhard Gahm

Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce. více


Sto receptů na zabijačky 0% Sto receptů na zabijačky 1999, Karel Koudelka

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina 0% Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina 2020, Carsten Bothe

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpra... více


Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 0% Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 1993, kolektiv autorů

Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám. více


Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty 0% Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty 2019, Petr Stupka

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, v... více


Zabijačkový receptář 0% Zabijačkový receptář 1999, Jitka Höflerová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka % Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka 2007, Libuše Alterová

Publikace je rozdělena do tří částí. První je věnována zejména platným předpisům a s nevysokými nároky na odbornost popsaným vlastnostem masa i pochodům, které v něm probíhají. Druhá část knihy provází krok za krokem dom... více


Nejlepší zabijačkové speciality 0% Nejlepší zabijačkové speciality 2014, Alexander Hlinovský

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděl... více