Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

nehodnoceno
Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469015/bmid_domaci-zabijacka-klobasy-sunka-pece-MHD-469015.jpg 0 0 0

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Die Hausschlachtung , 2015


více info...
Přidat komentář