Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina
Carsten Bothe
nehodnoceno
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2020 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Die Hausschlachtung , 2015
více info...
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2017 | Kůže: šití, opravy, výrobky |
2010 | Velká kniha nožů - Vše o nožích, sekerách a nástrojích |
2018 | Kniha o nožích a sekerách |
2011 | Nové nejlepší rady pro myslivce |
2006 | Nejlepší rady pro myslivce |