Vikomt, který mě miloval zajímavosti

Vikomt, který mě miloval https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466010/bmid_vikomt-ktery-me-miloval-l2q-466010.jpg 4 1341 227

Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere - vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate - ta nejvšetečnější žena, jaká kdy poctila návštěvou londýnský ples. Tato troufalá intrikánka ho dohání k šílenství svým odhodláním překazit mu zásnuby, ale když Anthony zavře v noci oči, Kate ho stále víc pronásleduje v neuvěřitelně erotických snech... Vybral si vikomt za nevěstu tu správnou sestru? A co Kate? Dokáže toto rázné děvče ochránit před zpustlým ničemou Anthonym nejen sestru, ale i samu sebe? Zvlášť, když při každém setkání s ním pociťuje takový hněv a takovou touhu? Když se Anthonyho rty dotknou jejích, není si už jistá ničím...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Viscount Who Loved Me , 2000


více info...

Zajímavosti (4)

„Znamená to, že láska neexistuje proto, aby se člověk bál, že o ni jednou přijde. Láska znamená najít partnera, který ti zaplní srdce a udělá z tebe lepšího člověka, než se ti kdy snilo. Jsou to chvíle, kdy se díváš do očí své manželky a víš, že je to nejlepší osoba, kterou jsi kdy poznal." Anthony Bridgerton (ketvin)


„Určitě bude pro nějakou ženu dobrý manžel," poznamenala Kate, „ale ne pro žádnou s mozkem." (ketvin)


"Anthony Bridgerton se opřel o kožené křeslo, zadíval se na svou skotskou, zamyšleně točil sklenkou a pak prohlásil: „Uvažuju o tom, že se ožením."
Benedict Bridgerton, který si podle zvyku hověl tak, jak jeho matka nenáviděla - houpal se na židli balancující na dvou zadních nohách -, přepadl dozadu.
Colin Bridgerton se začal dusit.
Naštěstí pro Colina stačil Benedict vyrovnat židli dostatečně rychle, aby ho plácl po zádech a zelená oliva tak vylétla na druhou stranu stolu.
Přičemž těsně minula Anthonyho ucho.
Anthony nechal nedůstojnou epizodu bez poznámky." (ketvin)


"...Jádro tohoto problému bude zřejmé všem, kdo mají aspoň polovinu mozku, jinými slovy přibližně padesáti procentům našich čtenářů. ..." SPOLEČENSKÉ NOVINY LADY WHISTLEDOWNOVÉ, 29. DUBNA 1814 (ketvin)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.