Mechanický anděl zajímavosti

Mechanický anděl https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/465857/bmid_mechanicky-andel-9OR-465857.png 4 1503 236

Pekelné stroje série

1. díl >

Šestnáctiletá Tessa Grayová se vydává na dlouhou zaoceánskou plavbu, aby ve viktoriánské Anglii našla bratra. V Londýně plném upírů, čarodějů a jiných nadpřirozených bytostí, ji čeká doslova hrůza. Útočiště najde u lovců stínů, kteří jí přislíbí pomoc, pokud jim na oplátku poskytne své tajemné schopnosti. Tessu okouzlí zejména dva nejlepší přátelé: Jem, za jehož pěknou tváří se skrývá temné tajemství, a modrooký Will, který od sebe všechny odhání štiplavými komentáři a nevyzpytatelnými náladami. Tessa pochopí, že si bude muset vybrat, zda zachrání bratra, nebo pomůže novým přátelům zachránit svět, a že láska je to nejnebezpečnější kouzlo ze všech.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , #booklab
Originální název:

Clockwork Angel , 2010


více info...

Zajímavosti (3)

Jedná se o prequel k The Mortal Instruments. (Neenah)


Príbeh sa odohráva ešte pred sériou The Mortal Instruments vo Viktoriánskej ére v Londýne. (rusalka1)


Autorka chystá aj prequel k sérii s názvom The Dark Artifices ktorý sa tiež sa bude odohrávať v tom istom svete ako Nástroje smrti ale päť rokov v budúcnosti v roku 2012. Táto séria bude trilógiu s novými postavami dejisko sa presunie z New Yorku do inštitútu v Los Angeles. (rusalka1)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Někdy se naše životy změní tak rychle, že naše srdce a mysl zůstanou pozadu, řekl Jem. V takových chvílích, kdy se život změní, ale my ještě stále teskníme po časech před tou změnou, nejspíš cítíme největší bolest.


Jsme jen prach a stín.