Betonová blondýna zajímavosti

Betonová blondýna https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435938/bmid_betonova-blondyna-mCh-435938.jpg 5 277 65

Před čtyřmi lety zbavil detektiv Harry Bosch město Los Angeles děsivé noční můry. Dobře mířenou ranou z pistole poslal do horoucích pekel Panenkáře, mnohonásobného sadistického vraha, a spolu s ním i vlastní budoucnost, protože porušování procedurálních formalit při policejním zásahu nadřízení ze zásady nepromíjejí. Když je však nalezena další mrtvola s jasným Panenkářovým rukopisem, začne Harry ztrácet půdu pod nohama a vzápětí je obviněn ze zabití nevinného člověka. Přes den čelí u soudu útokům obávané právničky a po večerech vede válku proti vrahovi, který nepřestává podávat důkazy, že žije a je nebezpečný. Za nocí však přichází nejzákeřnější nepřítel – pochybnosti o sobě samém. Pravidelné střídání scén ze soudní síně a z honby za vrahem graduje až do samého konce, kdy na čtenáře čeká nečekané rozuzlení.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Concrete Blonde , 1994


více info...

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (16)

Tvoj život je jeden veľmi tvrdý boj, Harry. Myslím tvoj život policajta. Ale aj napriek všetkej záťaži, čo so sebou nosíš, v tebe vidím veľmi veľa ušľachtilého.


Ľúbim ťa, Harry. Nechcem o to prísť, pretože je to jedna z najlepších vecí, aké sa mi v živote stali. Viem, že to nebude ľahké, ale možno to bude o to krajšie. Ktovie?


Pištoľ v ruke dokáže s človekom narobiť hotové divy.


Více citátů z knihy najdete u autora.