zelenina

štítky

261 knih


Medvídek Pú - Dá si někdo mrkvičku? 84% Medvídek Pú - Dá si někdo mrkvičku? 2005, Walt Disney

Králíček právě sklidil svoji úrodu a napadlo ho, že by mohl nabídnout něco ke snědku i kamarádům. Ale už jste viděli jíst Medvídka Pú mrkvičku nebo okurku? Tak si určitě přečtěte, jak to všechno dopadlo. více


Fitness Brokolice v kuchyni - Veganská kuchařka pro sport a hubnutí 86% Fitness Brokolice v kuchyni - Veganská kuchařka pro sport a hubnutí 2017, Magdalena Nácovská

Fitness Brokolice v kuchyni vám přináší recepty na snadná, chutná a zdravá jídla podporující přirozené hubnutí. Naučíte se vařit z rostlinných surovin a zjistíte, jak konzumace veganských pokrmů ovlivňuje zdraví, duševní... více


Konzervace a ukládání potravin v domácnosti 74% Konzervace a ukládání potravin v domácnosti 1976, Karel Půhoný

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, ... více




Vitamíny z domova i zdaleka 83% Vitamíny z domova i zdaleka 1982, Dagmar Lánská

Bylinky, naťové koření a jejich použití v kuchyni, vitamíny, výživa, světové kuchyně, zelenina a ovoce. více


Co vyprávěla houpací síť 94% Co vyprávěla houpací síť 2014, Jiří Šandera

Volné pokračování oblíbených POHÁDEK Z KOUZELNÉ ZAHRADY zavádí malé čtenáře opět do zahrady, ve které rostliny prožívají se svými kamarády Juráškem a Kačenkou jedno dobrodružství za druhým. Rostlinky tentokrát pořádají v... více


Ovocné a zeleninové nápoje 83% Ovocné a zeleninové nápoje 1988, Vladimír Kott

Domácí výroba nápojů z ovoce a zeleniny. Šťávy, mošty, sirupy, džusy, mixované a míchané nápoje, čaje, vína, likéry, octy, aj. Třetí vydání. více


Mystický léčitel: Šťáva z řapíkatého celeru 83% Mystický léčitel: Šťáva z řapíkatého celeru 2020, Anthony William

Další kniha Anthonyho Williama z řady Mystický léčitel seznamuje s neuvěřitelnou schopností celerové šťávy výrazně zlepšit zdravotní stav na všech úrovních. Šťáva z řapíkatého celeru léčí miliony lidí po celém svě... více


Zeleninová mísa 87% Zeleninová mísa 1969, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Léčení stravou - Zázračné léčení syrovou stravou 93% Léčení stravou - Zázračné léčení syrovou stravou 2010, Kristine Nolfi

V naší době má zdraví větší význam než kdykoliv předtím! Je tím jediným kapitálem, který máte! Co však děláte pro to, abyste si zdraví zachovali? více


Špenát 93% Špenát 2005, Lenka Požárová

Stručná kuchařka z nové edice obsahuje jednoduché recepty na jídla připravená ze špenátu. Recepty jsou nápadité, z dostupných surovin a nenáročné na přípravu. Originální recepty na chutné pokrmy. více


Vaříme pro vegany: 100% požitek, 0 % zvířat 73% Vaříme pro vegany: 100% požitek, 0 % zvířat 2015, Martin Kintrup

Barevné, trendy a naprosto snadné: přesně takové musí být veganské vaření! V této knize najdete spoustu nových receptů na lahůdky, jež se obejdou bez potravin živočišného původu. Věřte, že boloňské špagety s tempehem, te... více


Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny 83% Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny 2017, kolektiv autorů

Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, kt... více


Zelenina, moje láska 80% Zelenina, moje láska 2013, Marcel Ihnačák

V druhé knize šéfkuchaře Marcela Ihnačáka Zelenina, moje láska se spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly věnované jejím jednotlivým druhům přesvědčí i ty nejzarytější masožravce, aby ochutnali nádherné výtvory z c... více


Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem 83% Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem 2010, Maria Dallen

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deod... více


Co vám doktoři neřeknou 80% Co vám doktoři neřeknou 2002, Helmut Wandmaker

Kniha důrazně apeluje na vhodnost přijímání syrové stravy, což dokumentuje množstvím příkladů a příslibem pevného zdraví. více


Kuchyňská zahrádka bez odpadu 80% Kuchyňská zahrádka bez odpadu 2020, Katie Elzer-Peters

Zužitkujte zbytky zeleniny, pecky, semínka a spoustu dalšího . Už nemusíte vyhazovat vršky mrkví, snítky koriandru, spodní část salátu a zelí a pecky z avokáda. V této knize se totiž dozvíte, jak se dají znovu zužitkova... více


V hlavní roli chřest 88% V hlavní roli chřest 2016, Mirka Slavíková

Bílé zlato, královská zelenina, elixír mládí – to jsou synonyma pro voňavé, křupavé chřestové výhonky. Chřest je zdrojem vlákniny, kyseliny listové, ryboflavinu a dalších vitaminů. Snižuje hladinu cholesterolu, upravuje ... více


Jídlo jako lék 96% Jídlo jako lék 2000, Henry G. Bieler

Chorým sa dá pomôcť aj vhodnou potravinovou skladbou. K tomuto poznatku autor dospel po dlhom štúdiu, klinických výskumoch a laboratornými rozbormi krvi a moču. Boli situácie, kedy aj autor musel použiť určité lieky, ale... více


Celer 92% Celer 2008, Lenka Požárová

Padesát předpisů na celerové pokrmy. Jako vždy nápaditá, originální kuchařka s celou škálou předpisů. Neobvyklé saláty, krémy, přílohy i hlavní chody, moučníky i chuťovky. Dostupné ingredience, snadná příprava. více


Umění fermentace I 100% Umění fermentace I 2021, Sandor Ellix Katz

Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívající... více