Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155314/konzervace-a-ukladani-potravin-v-domacnosti-155314.png 3.54
Žánr
Literatura česká, Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (2)

Kniha Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Přidat komentář
jituz919
08.11.2019

Nejlepší kniha o konzervaci. Ať se jedná o sušení, zavařování ovoce, zeleniny i masa nebo výrobu moštů, vín a likérů. Je skvělá, pomáhá mi již několik desítek let :-)

nadyska
31.01.2016

Kniha obsahuje praktické rady pro zavarovani,marmelady:atd.doporučuji