příprava jídel

štítky

12 knih


Ocet - univerzální domácí prostředek 90% Ocet - univerzální domácí prostředek 2020, kolektiv autorů

,,více než 150 způsobů použití pro zdraví, péči o tělo a ekologickou domácnost.. Ocet je snad nejpodceňovanější domácí přírodní prostředek – mnoha konvenčních produktů používaných v kuchyni, koupelně a vůbec v celé domá... více


Láska na tanieri 88% Láska na tanieri 2008, Anthony Capella

Román o zvodoch talianskej kuchyne a zvodoch lásky v čase vojny. Dvadsaťdvaročný dôstojník James Gould je v okupovanom Neapole poverený úlohou zabraňovať manželstvám medzi neodolateľnými vydajachtivými Taliankami a spoje... více


Rok v české kuchyni 100% Rok v české kuchyni 1957, Marie Úlehlová-Tilschová

Podaří-li se této knize, aby v první části zaujala pozornost čtenářek a seznámila je se základními požadavky na hygienu potravin, aby v druhé části naučila hospodyně chutně a účelně nejen vařit , ale i pokrmy sestavovat ... více




Krájím, krájíš, krájíme - Nůž v kuchyni a jak na to 80% Krájím, krájíš, krájíme - Nůž v kuchyni a jak na to 2015, Norman Weinstein

Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zr... více


Sacharidové vlny 2. 80% Sacharidové vlny 2. 2017, Michal Kulštejn

Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků. Druhý díl publikace Sacharidové vlny s podtitulkem Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků je pokračováním předchozí úspěšné knihy uznávan... více


Vaříme pro malé děti 80% Vaříme pro malé děti 1954, Vera Borisovna Kiseleva

Příručka pro maminky - 2. vydání této knihy- více


Normy jídel v závodních jídelnách 100% Normy jídel v závodních jídelnách 1956, kolektiv autorů

Druhé doplněné vydání rozšířeného a upraveného souboru základních norem jídel pro závodní jídelny. Nový soubor je doplněn o dalších 176 jídel a některé normy jídel jsou upraveny podle připomínek z praxe. Účelem uspořádán... více


Kuchyně a zvyky v severovýchodních Čechách a Dolním Slezsku 0% Kuchyně a zvyky v severovýchodních Čechách a Dolním Slezsku 2014, Hana Macháčková

Kuchnia i zwyczaje v Polnocno-wschodnich Czechach i na Dolnym Slasku Česko-polská publikace přibližuje lidové zvyky a obyčaje Novopacka a recepty krajové kuchyně Podkrkonoší a Dolního Slezska. (V rámci projektu Kultu... více


Jídlo - Malá kniha o rychlém jídle 0% Jídlo - Malá kniha o rychlém jídle 2014, Nigel Slater

Nigel Slater: Jídlo někdy vaříme čistě pro radost z této činnosti, známe původ našich ingrediencí, vybíráme je s velkou péčí a dlouho přemýšlíme, než se s nimi vydáme na cestu z obchodu na talíř. Hledáme dokonalý recept ... více


Provoz závodní jídelny % Provoz závodní jídelny 1955, Jiří Kašpar

Kapitoly: Zaměstnanci v závodních jídelnách-Rozdělení zaměstnanců a požadavky kvalifikace, Obsazení pracovišť, Pracovní podmínky a bezpečnost práce, Pracovní prostředí, Nejčastější příčiny úrazů, Pokyny pro bezpečnou prá... více


Kuchařské praktikum 0% Kuchařské praktikum 1935, Libuše Macháčková

Kuchařská kniha bez receptů. Praktické rady a návody z umění kuchařského, o úchově a zacházení s potravinami, zásobami, nářadím a nádobím všeho druhu. více


Zdobenie a úprava jedál % Zdobenie a úprava jedál 1999, Christa Schmedesová

Veľká obrazová kuchárska kniha na prípravu netradičného stolovania. Stará múdrosť vraví, že jeme aj očami a pekne upravené jedlo chutí dvojnásobne. Kniha ponúka konkrétne rady na ozdobovanie predjedál a šalátov, polievok... více