Zachraň se

recenze

Zachraň se (2021) 3 z 5 / ZapisnikTerky
Zachraň se

Máte rádi otevřené konce u (romantických) knih?

Po otevřeném konci prvního dílu jsem se na knihu vrhla hned, jak se mi dostala do ruky. Jenže otevřené konce má zjevně autorka v lásce.
Kvůli spoilerům vám nebudu moc prozrazovat děj. Ale máme tu Ruby a Jamese. Je to s nimi jako na houpačce, to mi věřte… Tato kniha pokračuje přesně tam, kde ta předchozí skončila a kromě těchto dvou se podíváme i na další páry z příběhu. Ruby a James jsou ale hlavní.
Nějak moc nevím, co bych vám k tomu napsala. Děj je rozehraný, nové postavy nejsou a všechno se v jednu chvíli rozmotá, aby se to hned zase zamotalo. Postavy jsou celkově fajn. Lýdie mi celkem přirostla k srdci a dozvíme se více i o Lin a Ember, které jsou taky super.
Mrzí mě, že autorka jede v jednom vzorci – jedna noc lásky = další den průser. Je to dost předvídatelné. A štve mě to. Zaměřila bych se na další pár a tomu bych přiřadila otevřený konec. Ruby už nechte na pokoji, prosím.
Navíc se minimálně polovina knihy dost táhla. Ruby si v hlavě opakovala pořád dokola stejné věci a já se nad knihou docela nudila. Naštěstí se to pak konečně zase rozjelo.
Konec je takový, jak jsem psala. A štve mě to taky proto, že další díl bude až někdy v březnu :D.

Obálka a grafika: Abstraktní obálky jsou sice na pohled pěkné, ale v knihkupectví mě nijak zvlášť nezaujmou.

Verdikt: Není to špatné. Trochu horší než předchozí kniha. Ale stále je to lehce nad průměrem. Takže jsem zvědavá, jak se bude kniha líbit vám.

Komentáře (0)

Přidat komentář