Zachraň se

recenze

Zachraň se (2021) 3 z 5 / ZapisnikTerky
Zachraň se

Máte rádi otevřené konce u (romantických) knih?

Po otevřeném konci prvního dílu jsem se na knihu vrhla hned, jak se mi dostala do ruky. Jenže otevřené konce má zjevně autorka v lásce.
Kvůli spoilerům vám nebudu moc prozrazovat děj. Ale máme tu Ruby a Jamese. Je to s nimi jako na houpačce, to mi věřte… Tato kniha pokračuje přesně tam, kde ta předchozí skončila a kromě těchto dvou se podíváme i na další páry z příběhu. Ruby a James jsou ale hlavní.
Nějak moc nevím, co bych vám k tomu napsala. Děj je rozehraný, nové postavy nejsou a všechno se v jednu chvíli rozmotá, aby se to hned zase zamotalo. Postavy jsou celkově fajn. Lýdie mi celkem přirostla k srdci a dozvíme se více i o Lin a Ember, které jsou taky super.
Mrzí mě, že autorka jede v jednom vzorci – jedna noc lásky = další den průser. Je to dost předvídatelné. A štve mě to. Zaměřila bych se na další pár a tomu bych přiřadila otevřený konec. Ruby už nechte na pokoji, prosím.
Navíc se minimálně polovina knihy dost táhla. Ruby si v hlavě opakovala pořád dokola stejné věci a já se nad knihou docela nudila. Naštěstí se to pak konečně zase rozjelo.
Konec je takový, jak jsem psala. A štve mě to taky proto, že další díl bude až někdy v březnu :D.

Obálka a grafika: Abstraktní obálky jsou sice na pohled pěkné, ale v knihkupectví mě nijak zvlášť nezaujmou.

Verdikt: Není to špatné. Trochu horší než předchozí kniha. Ale stále je to lehce nad průměrem. Takže jsem zvědavá, jak se bude kniha líbit vám.


Zachraň se Zachraň se Mona Kasten

Zachraň se nás opět vtáhne do magického studentského prostředí prestižní školy Maxton Hall. Hlavní téma této knihy je věčné a staré jako lidstvo samo: zrada a odpuštění. Opět se setkáme s hlavními hrdiny Ruby a Jamesem. I ostatní ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář