Výkonný blb

recenze

Inspektor Prevít (2018) 5 z 5 / knihamouder
Inspektor Prevít

Inspektor Thimoty Prévit to nemá v životě jednoduché. V práci ho považují za podivína a doma se také nedočká klidu a pochopení. Všudypřítomná tchyně, starosti spojené s výchovou dětí a žena dožadující se manželských povinností jsou pouhou špičkou na hoře problémů, kterou musí Prévit zdolat.

Pokud se v okolí vyskytne neobvyklý případ, můžete si být jisti, že se k němu nachomýtne Prévit. Inspektor je neskutečný blb, ale zdá se, že dokáže bravurně vybruslit z kdejakého průšvihu.

Při čtení jsem se skvěle bavila. Můj hlasitý smích svolával členy rodiny a ti se dožadovali vysvětlení, co mě tak rozesmálo a tak jsem některé scény četla i ostatním.

Znáte amerického akčního herce a mistra bojových umění Chucka Norrise? Pokud ano jistě víte, že na Chucka vzniklo mnoho vtipů o tom jak je nepřekonatelný a zvládne i nemožné. Stejné je to i s Thimotym. Dokáže i nemožné. K zabití protivníka mu postačí všední věci nebo dokonce holé ruce.
Jeho mysl též nezahálí a všimne si jakékoli nesrovnalosti.

Díky němu je 17. newyorský okrsek stále v provozu, protože jak se zdá, je jediný, kdo pracuje na sto procent a jako jediný má nejvyšší počet vyřešených případů.

Hledáte-li detektivku prošpikovanou zábavou a neotřelostí, sáhněte po Prévitovi. Nejen, že se zasmějete, ale také budete s Prévitem čelit falešným obviněním, vyřešíte několik vražd a dopadnete krysu z policejního sboru.

Chlap, který rád jí, nesnáší zbraně a má doma stejné starosti jako třeba vy, vás dostane. To vám slibuji!

A ponaučení z knihy, které jsem si vzala: Je jedno, jak hluboko se noříte ve s…..ch, důležité je nepodělat se a zůstat v klidu, ono to nějak dopadne.

Komentáře (0)

Přidat komentář