Sex, upíři a Stalingrad. Neexistuje nic lepšího!

recenze

Stalingrad (2019) 5 z 5 / vorenus
Stalingrad

Je vůbec nutné vyzrazovat něco z děje nového počinu mistra Kotlety? Nemyslím si. Snad jen, že východní fronta se zmítá v lítých bojích a náckové v plné síle vítězí na všech frontách. Je to pochopitelné, když v jejich řadách stojí klan upírů, co touží nejen po krvi. Na druhé straně jsou ovšem v řadách vojáků také nejen lidé, ale i naši staří hrdinové v čele s Janem Bezzemkem.

Chtěli jste více krve? Bude....
Chtěli jste více násilí?? Bude....
Chtěli jste se více bavit??? Budete......
Chcete více Kotlety?? Vždycky!!!!!

Existuje snad lepší místo pro děj knihy, než je Stalingrad? Určitě ne! Vždy, když si myslím, že už mě autor nemůže ničím novým překvapit, tak přijde s novou bombou.
Jak je vůbec možné, že mistr nikdy nešlápne vedle? Nechápu.

Kotleta se prostě vrátil v plné síle a nešetří naše bránice a s každým řádkem vás doslova přikovává ke knize, i když vlastně nikdy neodešel. Po otevření knihy Vás autor doslova sestřelí už první větou. A pak už není cesty zpět. Věty do Vás pouští jako výstřely z AK47 a vy se od knihy prostě ne a ne odlepit.

Tenhle chlápek mě dostal hned svou první knihou a od té doby se prostě vezu. Vždy, když něco vydá, tak jdou všechny rozečtené knihy stranou. Jinak to prostě nejde.

A kdo ho ještě nezkusil, tak udělal obrovskou chybu, která se ovšem ještě dá napravit.

Pro někoho to možná bude pokleslá zábava, ale pro mne je tohle čtení ten pravý knihomolský orgasmus!!

Komentáře (1)

Přidat komentář

r0st4
07.10.2019

Skoro bych i reagoval, ale jelikož nechci znít zapškle, raději poznamenám, že je fajn, že si na knižním trhu každý může najít to svoje ;)