Právník znovu udeřil a je to strajk!

recenze

Pohledávka (2019) 4 z 5 / vorenus
Pohledávka

Kniha o čtveřici studentů, kteří sní o tom, že až dokončí právnickou školu a po jejím absolvovaní konečně začnou vydělávat slušné peníze. Jenže, co když škola kterou navštěvují není vůbec prestižní a o její absolventy není moc valný zájem? Jenže, co když nemalá půjčka na studia je vybrána a její zaplacení nepočká? Má někdo opravdu zájem na tom, aby přibylo více skvělých právníků a nebo jde jen o další cestu mocných k penězům a skvělého byznysu? Jeden ze studentů přichází s pomalu konspirační teorií, i když......? Po tragické události se studenti rozhodnou vzít osud do svých rukou a přijít věcem na kloub.

Vždy když vyjde nová kniha J.G. tak si stále pokládám otázku, jak může autor pořád psát příběhy ze soudních síní a neopakovat se a nenudit? Pokud se jmenuje J.G. tak opravdu může.

Autor vás po pár stránkách hodí do děje a pak už se od toho člověk neodlepí až do úsvitu a doslova je nucen otáčet stránku za stránkou a další a další. Je to jako droga. Při čtení této knihy se člověk cítí jako feťák, co potřebuje svou dávku v podobě dalšího posunu děje. A věřte tomu, že extáze na konci opravdu přijde.

Tentokrát se to mistrovi opravdu povedlo a poslední stránky mě doslova přikovaly do děje.

Komentáře (0)

Přidat komentář