Patří ke mě...

recenze

Legenda (2019) 5 z 5 / TerezaMondeková
Legenda

Maverick „Mstitel“ Cage se chce stát legendou ringu. Je známý svým tetováním, které má vytetované na zádech a svojí touhou po pomstě. Chce porazit neporazitelného a jedinečného Remingtona „Uragána“ Tatea. Ale pravda je, že si svým zápasením chce dokázat, že za něco stojí, že není jako jeho otec.

Maverick odjel ze svého domova, aby se účastnil Undergroundu, ale je tu jeden problém. Nemá trenéra a bez trenéra ho nepřijmou. Maverick je v koncích. Jednou si jen tak zajde do posilovny, aby si zatrénoval, ale nečekal, že se tam seznámí s mladou krásnou dívkou, která mu zachrání zadek.

Reese Dumasová je sestřenicí Remingtonovy manželky. Celé léto bude cestovat s rodinou Tateových. Rozhodla se, že si tohle léto dá pořádně do těla, aby shodila pár kilo a cítila se krásnější, sebevědomější a hlavně, aby se líbila klukovi, který na ni čeká doma.

Reese její plány zatím vychází. Stará se o Racera, rozumí si s rodinou Tateových, který ji přijali mezi sebe i přes její velký problém, který v minulosti měla, a který ji pronásleduje každý den a každý den. Všechno je fajn. Teda dokud se neseznámí s tím chlapem. Bylo to úplné náhodné sekání, při kterém mu pomohla a ani neví proč. Pokaždé, když je Reese ve fitku a cvičí, tak na sobě cítí jeho pohled. Občas ho potajomky i ona sleduje.

Maverick by se měl soustředit na to, jak vyhrát Underground, ale nemůže dostat z hlavy tu dívku. Připadá mu, že je to jeho strážný anděl.

Maverick a Reese se spolu přátelí víc a víc. Baví se spolu, svěřují se, poznávají se a jiskří to mezi nimi. Později už ani jeden nedokáže odolat touze a chtíči, který je mezi nimi. Maverick ví, že patří k Tateovým a on je jejich nepřítel a měla by se od něj držet co nejdál, ale je odhodlaný bojovat za holku, kterou miluje a za to, aby se stal legendou.



Reese jsem si hned oblíbila. Líbilo se mi, že to není ta typická kráska. Líbí se mi, že to byla normální holka, která si o sobě nemyslela bůh ví co. Dívka, která řeší normální problémy adekvátní jejího věku. Líbilo se mi, že byla trošku při těle, líbilo se mi, že to byla holka, která nemá prázdnou hlavu. Musím říct, že se mi Reese jako hlavní hrdinka líbila mnohem víc než Brooke.

Mavericka jsem si jako hlavního hrdinu hned zamilovala. Maverick se mi líbil, protože i když měl opravdu vzhled boha, tak nesvlékal kalhotky každé holce, která okolo něho prošla. Líbilo se mi, že si šel za svým, že během knihy hledal, kdo vlastně je, jakou má cenu, chtěl ostatním dokázat, že není jako jeho otec. Líbilo se mi, že bojoval za to, co chtěl.


Tenhle díl se mi opravdu hodně líbil. Je to skvělé oddychové čtení a úžasné pokračování série. Tenhle díl se mi asi líbil z celé série nejvíc. Musím říct, že v knize bylo opravdu hodně překvapení. Sama jsem se nestačila divit, co všechno se v knize děje. Nechybí box, romantika, napětí, zvrat, ale ani úžasný konec a epilog. Taky se mi líbí, že se i tenhle příběh vyprávěl z pohledů obou hlavních hrdinů. Pak mě mrzelo, že je kniha tak krátká, ale zase je dobře, že to nebylo žádné zbytečné protahování.

Moc se mi líbí, že jsme se v téhle knize setkali s minulými hlavním hrdiny. Remy a Brooke. Těžko jsme se s nimi loučili. Hlavně s Remym, proto je dobře, že je nám autorka zapojila do dalšího příběhu. Společně s jejich úžasným synem. Racera si musí každý hned zamilovat. Ten je prostě tak roztomilý a ta jeho pěstička. To je bomba!

Moc se mi líbilo, jak to bylo mezi Maverickem a Reese. Líbilo se mi, že Maverick stál jenom o Reese a na jinou ani nepomyslel. Opravdu chtěl jenom ji a bojoval o ni. To mi hodně připomínalo Remyho. Najde ženu, se kterou chce být do koce života a za jinou se ani neohlédne.

Opravdu se mi líbilo, jaký spolu měli Maverick a Remy vztah. Remy v něm viděl sebe, proto se mu rozhodl pomoct a nakonec se z nich stali... něco jako bratři. Na Maverickovi se mi líbilo, protože si opravdu šel vlastní cestou a hledal se. Sice během knihy úplně nezjistil, kdo vlastně je. Ale zjistil, kdo není. A chtěl si splnit svůj sen. Stát se novým Šampionem a být s Reese. Ale musím říct, že jméno toho jednoho zápasníka Twister... mě to vždycky rozesmálo, protože jsem si vzpomněla na ten nanuk.

Komentáře (0)

Přidat komentář