Ničitelka a sexy bůh v závodnické kombinéze.

recenze

Racer (2019) 5 z 5 / TerezaMondeková
Racer

Lana nemá jednoduchý život. Zná jenom pocit ztráty milovaného člověka a bolest. Matka od nich odešla a Lana se musela postarat o svého nemocného otce a tři bratry. A teď se Lana rozhodla, že svému nemocnému otci splní sen. Musí najít toho nejlepšího závodníka na světě. Odjakživa se pohybovala mezi závodníky Formule 1, takže by to neměl být takový problém. A najde ho... nabourá mu auto! Lana nabourá do Racera Tatea.

Racer Tate. Syn toho nejlepšího zápasníka na světě. Racer je v mnoha věcech jako jeho otec. Až na to, že Racer se do všeho vrhá po hlavě a místo boxu má radši závodění. Miluje ten adrenalin, zvuk motoru... A závodění mu v jistých věcech dost pomáhá.

Lana má na Racera dohlížet, ale je to docela těžký úkol, když to mezi nimi jiskří. Touha mezi nimi je větší a větší. Racer přesně ví, co chce jde si za tím. Chce Lanu. Stačil jediný pohled a věděl, že je to ta pravá. Racer ví, že po něm Lana touží, ale zároveň ji něco drží zpátky. Racer je odhodlaný Lanu získat.



Lena se mi jako hlavní hrdinka hodně líbila. Milá, hodná, upřímná, sympatická a citlivá. Ale rozhodně jsem jí nezáviděla tu situaci s její mámou. Ani tu s jejím tátou... vlastně ani tu s jejím přítelem.

Racer se mi jako hlavní hrdina hodně líbil. Racer mi občas připadal jako jeho otec Remy. V některých situacích se opravdu choval jako on. Ty reakce, sebevědomí, věty, názory. Taky se mi líbilo, že když viděl Lanu, tak poznal, že je to ta pravá a už se na jinou ani nepodíval. Mimo to byl Race samozřejmě sexy, sebevědomí, upřímný, ochranitelský.


Na knihu Racer jsem se hodně těšila. Racera jsem si v knize Legenda zamilovala. Navíc je to Remyho syn a byla jsem zvědavá, jestli bude Racer stejný jako jeho otec. Líbilo se mi, že i když se Racer zajímal o závodění a ne o box, tak stejně dostál svému jménu. Sice se mi v knize box moc líbil, ale líbí se mi, že autorka udělala menší změnu, ale stejně dala do knihy sport, který má v sobě nebezpečí, adrenalin, vzrušení stejně jako box. A to popisování těch závodů... bylo to zajímavé.

Kniha je opět napsaná čtivě, zajímavě. Příběh byl svižný, žádné zbytečné protahování. Nechyběla láska, romantika, dojemný konec, hezký epilog, slza dojetí a vážná témata. Problémů v rodině, se zdravím, se ztrátou milovaného člověka. A to hlavně u Lany. Její matka, otec, přítel. A taky ta Racerova nemoc, ale to jsme mohli čekat. To nebylo nějak extra velké překvapení. Nechybělo ani jiskření mezi hlavními hrdiny. Je moc dobře, že to autorka psala knihu z pohledu Racera a i Lany.

Moc se mi líbilo, že jsme se i v tomhle dílu setkali s Brooke a Remym a upřímně jsem si nedokázala Remyho jako padesátníka moc představit, ale rozhodně musel být stejně přitažlivý jako zamlada. Moc se mi líbilo, jak se Remy proměnil v ten otcovský typ. Když měl jeho syn problém, okamžitě za ním letěl a bylo mu úplně jedno v jaké je zemi, státě, městě. A celkově, jak spolu ta rodina Tateových držela. Taky jsem si hodně zamilovala Iris. Rozhodně by nebylo špatné, kdyby byl další díl o Iris. Nebo o bratrech Lany. Nechyběly ani předchozí hlavní hrdinové a vedlejší postavy.


Racer Racer Katy Evans

Jeho rodiče stěží někdy napadlo, že by dostál svému jménu – Racer Tate – avšak jakmile za volantem pocítil příval adrenalinu, byl ztracen. A nyní je to ten nejrychlejší a nejurputnější závodník ze všech. Lanie hledá nové talenty,... více


Komentáře (0)

Přidat komentář