Nesnáším tě

recenze

Nesnáším tě (2019) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Nesnáším tě

Použili byste svatební šaty/smoking ze své případné předchozí svatby?

Kniha Nesnáším tě byla opět na doporučení @bookaholicjessie . Nedám na knihy, které doporučuje dopustit. Tak jukněte, zda vás nějaká v jejím feedu taky zaujme.

Někdy totiž anotace nestačí. A tady u této knihy se to potvrzuje. Anotace mě totiž moc nezaujala a říkala jsem si, že je to absurdní. Ale v knize všechno kolem svatebních šatů vyzní úplně jinak a pak to dává smysl. Nebudu vám tvrdit, že je v příběhu vše naprosto reálné. Protože je to prostě romance a máte se u ní zasnít.
Reed a Charlotte jsou prostě k sežrání. Koho jsem si ale v knize nejvíc užívala? Jednoznačně “kouzelnou“ babičku Iris. To byla prostě intrikánka hadr :D.
Hlavní hrdinka Charlotte byla skvěle svá, drzá, ale zároveň dokázala mít z nadřízených respekt. Autorky skvěle popsaly povahu umělkyně, jak si jí představuji já.
Muž knihy Reed byl krom klasického vzoru nádherného, vysokého prototypu chlapa krásně nabručený a tajemný. Tentokrát to mělo všechno dobrý důvod, což oceňuji.
Přestože se jedná o erotický román, moc sexu tady nečekejte. Kniha je spíš hodně romantická, ale myšlenky hlavních hrdinů se rozhodně dají považovat za erotické :D. Nebojte, dojde i na postelovou scénu.
Líbilo se mi, že se v knize objevují i vážnější témata, která ale nenarušují dobrý pocit po přečtení velmi povedeného závěru. Jedno oko nezůstane suché :D.

Obálka a grafika: Já vím, že se opakuji ale… mohl by už někdo zařídit, aby obálka aspoň lehce korespondovala s obsahem?

Verdikt: Rozhodně must have v tomto žánru. Stejně jako Jessie vám ji můžu doporučit.

Komentáře (0)

Přidat komentář