Nemilosrdný král aneb Temná erotika

recenze

Nemilosrdný král (2021) 3 z 5 / ZapisnikTerky
Nemilosrdný král

Čekáte na vydání celé série, než začnete číst první knihu?
.
Opět kniha na doporučení. Tentokrát od @iveta_skorpikova . Jestli vás podobné knihy baví a nevíte co číst, určitě koukněte k Ivče na profil, rozhodně tam najdete, co hledáte. Další díl nedávno vyšel a já se na něj fakt hodně těším.
.
Zápory: Překlad nebo styl psaní mi opět přišel trochu kostrbatější. Ale rychle jsem se začetla a ani moc to nevnímala. Celkově na mě kniha působila dost ponuře a temně, ale to byl rozhodně účel. Přesto musím říct, že to bylo dost nereálné a ujeté.
Člověk čeká pohodové čtení a dostane knihu plnou napětí. Co mi nešlo pro pusu je jméno hlavního hrdiny – Lachlan… hrůza, fakt :D. A ten brutální cliffhanger na konci? To fakt nesnáším :D. Tady navíc máme i opravdu málo stran, takže jsem byla trochu nakrknutá, že mi autorka nedala víc.
.
Klady: Musím pochválit autorku, že se opravdu dobře odliší od dalších knih v tomto žánru. Ne, že bych toho měla v erotické sféře tolik načteno, ale bylo to osvěžující. Obě postavy jsou dobře, leč povrchově zpracované – chce to víc prostoru. Ale vzhled hrdinů a prostřední, to se mi líbilo. Autorka popisuje nenásilně leč poutavě.
.
Obálka a grafika: Z obálky je hned jasné, že půjde o erotický román. Jako kouká se na to dobře, ale nic originálního nebo zapamatovatelného.
.
Verdikt: Pro mě jednoduše chlup nad průměrem. Kvůli neuvěřitelnému ději jsem musela trochu ubrat, ale zase celkově mě děj opravdu strhl. Dávám 3/5.

Komentáře (0)

Přidat komentář