Nedotýkej se mě

recenze

Nedotýkej se mě (2020) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Nedotýkej se mě

Jakou “čtyřhvězdičkovou“ knihu jste četli naposledy?

Tahle série je vychvalovaná do nebes. A navíc je to jedna z knih, která se na mě už měsíce smála nepřečtená z poličky. Tak to by bylo aby nebylo :D.
Sage se přestěhuje do Nevady a svůj původní domov a všechny hrůzy, které v něm prožila, nechává za sebou. Chce na nové škole začít nový život. Ale nemá nic – bydlení, peníze ani přátele. S prvními školními dny se to ale postupně mění. Prvně najde kamarádku a pak možná i svou spřízněnou duši. Nakonec se jí možná ten hrozný strach podaří překonat.
První varovaní k téhle knize – vážné téma je tu závažnější, než jinde. Tím chci říct, že se nejedná úplně o pohodovou knihu. Spíš jsem se dost často celá svírala.
Druhé varování je to, že jestli vám někdo řekl, že se jedná o erotickou literaturu, tak to úplně není pravda. Něco málo nás tam potká, ale rozhodně to není erotikou nabitá kniha. Má ale dost dobrou romantiku, to mi věřte.
Hlavní postavy se vyvíjejí a opravdu pomalu poznávají. A vy spolu s nimi odhalujete to velké a ošklivé tajemství. Ne, že by vám už nebylo jasné, o co půjde, ale stejně je to vlastně šok.
Konec je tak otevřený, jak jen může být a já vám doporučuji mít po ruce druhý a poslední díl této série.
Obálka a grafika: Obálka je naprosto nádherná. A to bych ráda upozornila, že nemám ráda růžovou barvu.

Verdikt: Ocenila bych rychlejší tempo u téhle knihy, ale nejspíš to k tomu tématu takto sedí. Pokud po německých autorkách pokukujete, doporučuji začít touto sérií. Je vážně super.

Komentáře (0)

Přidat komentář