Návrh aneb Romantika okořeněná skvělou dávkou sexu

recenze

Návrh (2016) 5 z 5 / ZapisnikTerky
Návrh

Máte rádi na obálkách postavy? Jaké obálky upřednostňujete?

Od téhle série jsem čekala absolutní průměr. Defacto, slabý příběh a horu sexu. Ale opravdu jsem byla hodně překvapená…

Překvapená je možná slabé slovo. Tak rychle jsem se začetla, že byla najednou půlnoc pryč a já přečetla knihu za kousek odpoledne a večer. Prostě můj běžný čas, kdy můžu číst – když dětí spí. Úplně mě to pohltilo a to obvykle mívám jen u fantasy.
Od začátku knihy děj utíká a vy se těšíte na další kapitolu. Celé je to milé, vtipné a jiskřivé. Člověk by mohl říct, že 424 stran je na ero román docela dost, ale bylo to akorát. Předně, tohle mi totiž nepřijde přímo jako erotický román, spíš romantika okořeněná pěknou dávkou sexy scén.
Postava Garretta je synonymum pro sex appeal. Je pohledný, sexy, vypracovaný, chytrý, vtipný, sportovec, má sebevědomí (občas dost vysoko) a má dokonce i dobré srdce… ideál dívčích snů a ještě na bruslích… Už jsem se vám zmínila, že je podle mě hokej ten nejvíc sexy sport ever?
Pak tu máme Hannu a to je přesně ten typ holky, která by se vám stala nejlepší kámoškou. Je milá, vtipná, chytrá a má smysl pro sarkasmus. Přitom je to normální holka, která si na nic nehraje.
Prostředí vysoké školy, hokeje a zpěvu je prostě super kombo, které autorka opravdu dobře vystihla. Všechny scény jsou uvěřitelné a zároveň tak akorát vykreslené, takže příběh vidíte před sebou, ale nikdo vás nezahlcuje zbytečným popisováním navíc.
Chemie mezi dvěma hlavními hrdiny vás pohltí.

Obálka a grafika: Tyhle obálky nejsou moc originální, že? Sexy chlap a ještě bez hlavy… jako jo, je to dobře koukatelný, ale chce to něco nového.

Verdikt: Jděte do toho! Opravdu to za to stojí. Já se rovnou vrhám na další díl. Dávám 5/5 hvězd.


Návrh Návrh Elle Kennedy

Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml…... více


Komentáře (1)

Přidat komentář

Barbara182
06.06.2021

Souhlasím s tebou, taky jsem od knihy nečekala nic extra a sáhla jsem po ní pro odreagování, ale strašně rychle jsem se začetla a přišla mi hodně vtipná, že jsem se u ní smála i nahlas :-) A líbilo se mi, že postavy jsou celkem propracované, mají nějakou svoji minulost a problémy, podobně jako v životě, bylo to nečekané, ale hrozně milé překvapení a rozhodně si knížku někdy ráda přečtu znovu, až si budu chtít spravit náladu :-)