Mráz

recenze

Mráz (2024) / barcasknihou
Mráz

Hlavní hrdinka Ava má narozeniny, tak skončí v práci dříve, aby je oslavila se svým přítelem. Jenže když dorazí domů načapá ho in flagrante s jinou ženou. Zlomí jí to srdce. Všechny její plány do budoucna jsou v mžiku fuč. Zapřisáhne se tedy, že už se nikdy nezamiluje.

Ava je víla, která žije ve světě lidí, nemá ponětí kdo byli její rodiče a tak nějak vílí svět Faerie odepsala, protože oni odepsali ji. V nečekané chvíli se jí ale naskytne velice lákavá nabídka. Účastnit se turnaje o ruku vílího krále Torina, plus padesát milionů k tomu. Ukáže se, že turnaj nebude procházka růžovým sadem. Její protivnice jsou zákeřné a nebezpečné.

Četlo se mi to moc dobře, stránky utíkaly pod rukama a nedalo se odtrhnout. Příběh má docela dost mezer, určitě bych knize přidala třeba o padesát stran na víc. Kapitoly byly převážně z pohledu hlavní hrdinky. Torin tam měl jenom dvě, což si myslím, že je škoda. Brala bych jich víc. Některé části mi přišly až moc uspěchané a dala bych jim víc prostoru. Tahle kniha je docela dost předvídatelná, takže nečekejte strhující zvraty.

Ava s Torinem mě spolu bavili moc. Hlavně jejich pošťuchování a scény, při kterých trénovali. Tam to mezi nimi hodně jiskřilo.

Do dalšího dílu se rozhodně pustím. I když to není nic převratného, tak mně se kniha líbila a můžu Vám ji doporučit.

Knize dávám 4/5 hvězdiček

Za recenzní výtisk moc děkuji @humbook @humbook_blogeri


Mráz Mráz C. N. Crawford

Nebezpečný turnaj, sladká odměna. Mrazivé romantasy, které vás rozpálí. Která holka by to nepřehnala s pitím, když v den svých narozenin zjistí, že ji podvádí kluk a že přišla o střechu nad hlavou? Já to zmákla během několika h... více


Komentáře (0)

Přidat komentář