Má mě rád, nemá mě rád aneb ukázkové hate to love

recenze

Má mě rád, nemá mě rád (2017) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Má mě rád, nemá mě rád

Jaký máte nejraději styl romantiky? Slow-burn, hate to love, friends to lovers…?
.
Tahle kniha byla opět na doporučení. Romantiku tak řeším hodně, protože je těch knih tolik, že se v tom jeden tolik nevyzná. Sleduji spíš novější věci a stejně mi občas něco uteče. Navíc, kniha mě často vůbec nezaujme anotací ani obálkou a pak mi jí najednou někdo doporučí a já to miluju.
.
Zápory: Občas měla kniha trochu pomalé tempo. Nic hrozného, ale je to tak. Hlavně pozačátku, kdy jsem sbírala informace o postavách. Asi se ještě nestalo, abych na začátku knihy postavu fakt hodně nesnášela, přestože vím, jak kniha skončí, ale Josh mi fakt docela vadil. Moc nedokážu pochopit jeho chování.
.
Klady: Pak ale bylo všechno jinak a já bych mu dala pusu :D. Jo, já vím. Jsem trochu rozpolcená osobnost. Lucy mi ale přišla od začátku moc fajn a sympatická, její rodiče byli příjemní a ona k nim měla moc hezký vztah. Upřímně nechápu, proč taková holka měla problém najít si kamarády. Postavy byly dobře popsané a moc se mi líbilo střídání vyprávění Joshem a Lucy v každé kapitole. Když navážu na otázku v úvodu… tady se objevuje, jak jste asi už poznali, hate to love (enemies to lovers) a to je moje nejoblíbenější romance. To jejich špičkování. A v téhle knize je nejlepší první líbačka, kterou jsem v poslední době četla. Achjo, fakt jsem to milovala. Navíc to prostřední nakladatelství, to je prostě sázka na jistotu.
.
Obálka a grafika: Taky ovšem trochu narazíme. Celkově se mi nápad na obálku líbí, ale provedení už tolik ne. Moc křiklavá modrá, nelíbí se mi styl obrázku… ale na druhou stranu je jiná než ostatní obálky a tak může někoho v knihkupectví zaujmout.
.
Verdikt: Teď jsem četla hodně romantiky a občas mi to vycházelo co kniha to den. Takže než se člověk dostane k recenzi, leccos mu splyne dohromady. Tady ovšem mám jasno. Hodnocení 4,5/5.

Komentáře (0)

Přidat komentář