Léto mezi řádky

recenze

Léto mezi řádky (2023) 5 z 5 / veronica955
Léto mezi řádky

Musím se přiznat, že poslední dobou vycházejí samé skvělé knížky od českých autorů! A léto mezi řádky je jedním z nich. Do téhle knížky nejdete, proto, že byste chtěli nějakou originální knížku, která by Vás překvapila plot twistem na konci. Do téhle knížky jdete s tím, že chcete na chvíli vypnout a užít si sladkou romanťárnu .
Už na začátku mi sedl styl psaní. Bavil mě jak Denis, tak Vincent. Líbil se mi prvek hate love romantiky, i když na rovinu ta nenávist netrvala zas tak dlouho a po tom, co se spolu Vincent a Denis opili prolomili ledy mezi sebou a stali se z nich přátelé.
Z recenzí vím, že spoustě lidem vadilo, jak rychle překonali nenávist mezi sebou a rychle se z nich stali přátelé. Mně to naopak nevadilo vůbec. Například vždycky když čtu něco od Mariny Zapaty královny slowburn, tak rostu z toho, než se konečně hlavní hrdinové dají dohromady. A většinou je to třeba na straně 400+.
Bavilo mě prostředí Španělska, budování vztahů mezi postavami a také téma hledání samy sebe, které je podle mě velice důležité.
Čtení jsem si moc užila a culila jsem se od první strany až po tu poslední. Pokud hledáte knížku na dovolenou, tak tohle je podle mě ideální volba!

Komentáře (0)

Přidat komentář