Ukradený dědic

recenze

Ukradený dědic (2023) 4 z 5 / veronica955
Ukradený dědic

Ukradený dědic byl jednou z mých nejočekávanějších knih letošního roku. A musím přiznat, že ne jenomže splnil všechna má očekávání, tak je dokonce předčil.
Pokud jste si zamilovali svět Krutého prince, tak Vám mohu slíbit, že z Ukradeného dědice budete nadšení.
Je to příběh Suren ze dvora Ostrých zubů, která uprchla do lidského světa, ale minulost ji dostihne a tentokrát v podobě prince Doubka. Ano. Malý Doubek, který už není tak malý, ale pořád je to ten stejný Doubek, kterého můžeme znát z Krutého prince.
Chemie mezi postavami? Totálně boží. Já jsem z téhle knížky brutálně nadšená. Intriky, zvraty, zrada, důvěra, zakázána láska. To vše a mnohem víc najdete v téhle úžasné knížce, kterou bych doporučila Všem, kteří jsou fanoušci Krutého prince nebo YA fantasy.
Suren má složitý příběh. Někdo ji vidí jako zápornou postavu, někdo jako kladnou. Já si myslím, že jediné, co si vždycky přála, bylo pouze přežít. Do té doby, než se opět sblížila s princem Doubkem. Suren se v mnoha ohledech podobá Jude. Je tvrdá, ale umí být i laskavá. A když ji někdo blízký bodne kudlu do zad, pomstí se. Nenechá si nic líbit. A rozhodně nenechá nikoho, aby mu něco takového prošlo.
Suren si mě získala hned v prvním okamžiku a já doufám, že až se Vám do rukou dostane výtisk Ukradeného dědice, že si Vás získá stejně, jako si získala mně

Komentáře (0)

Přidat komentář