Las Vegas je šílené město, na které se nezapomíná.

recenze

Rocková hvězda (2016) 5 z 5 / TerezaMondeková
Rocková hvězda

„Vykašli se na následky, víš přece, že umíš létat. A pokud neumíš, pak si představ to vzrušení z volného pádu.“

Je to jenom sen, nebo nějaký špatný vtip! To si Evelyn myslí, když zjistí, že je vdaná za rockovou hvězdu Davida Ferrise!

Evelyn je obyčejná dívka, která si všechno pečlivě plánuje. Ale když má svoje jednadvacáté narozeniny, tak jdou plány stranou. Rozhodne se, že je oslaví v Las Vegas. Kamarádi, pití, zábava a sex. Ale svatba se známou rockovou hvězdou v plánu nebyla!


„Jsme jen my dva proti celému světu.“

Evelyn se probudí na podlaze v koupelně. Má strašnou kocovinu a na prstě má pětikarátový prstýnek. Pak se tam objeví. Evelyn je ta tvář povědomá, ale až po chvíli si uvědomí, že je to David Ferris. Kytarista známé rockové skupiny. David se tváří jako by nic. Vypadá šťastně, že se s Evelyn oženil. Teda až do chvíle, než mu Evelyn řekne, že si vůbec nic nepamatuje. To Davida zklame, naštve a cítí se provinile.

Evelyn by to nejradši chtěla udržet v tajnosti, ale to není možný, protože se z ní přes noc stane manželka Davida Ferrise. Na každém kroku jí pronásledují paparazzi a David na ni pošle svoje právníky. Už to nemůže být horší... Teda dokud se s Davidem neocitne v jeho domě.

Skrývají se společně před paparazzi, ale před sebou se skrýt nemůžou. O to je to horší. Musejí spolu trávit čas a Evelyn se snaží z Davida vymáčknout, co se tu noc všechno stalo, co mu řekla. Evelyn neví, co má dělat. Na jednu stranu má chuť od Davida utéct, ale na druhou má chuť z něj strhat oblečení a dotýkat té nádherné hrudi.

Domluví se, že budou přáteli, ale později té touze a chtíči, který mezi nimi je skoro hmatatelný, nedokáží ani jeden odolat. Domluví se, že jejich manželství dají ještě jednu šanci. Na scéně se ale objeví osoba z Davidovo minulosti, která mu asi není úplně lhostejná.


„Láska a zamilovanost z vás udělají naprostého pitomé a zoufale. Abyste se přes to přenesli, říkáte nesmyslné věci v naději, že jim jednou budete věřit.“



Evelyn... dívka, která má všechno do detailu naplánované, poslouchá rodiče, protože je nechce zklamat. Na jednu stranu se mi líbilo, že Evelyn nebyla další kráska, s velkýma prsama, úžasnou postavou, bohatá, naprosto dokonalá. Moc mi k srdci nepřirostla, ale jinak byla... hodná, laskavá, i když se občas jevila jako taková naivní holčina. Ale na konci se ukázalo, že si hlavní hrdinka umí taky zakřičet.

David... typická rocková hvězda. Slavný, bohatý, sexy, děvkař... ale uvnitř byl bolavý, což před ostatními skrýval. Byla jsem z něho i zmatená... občas se choval naštvaně, odměřeně, ale někdy zase starostlivě a laskavě.


Kniha mě zaujala tou hlavní myšlenkou. Taky mě to zaujalo tím prostředím, ve kterém se kniha nachází. Rocková kapela, hudba, sexy chlapíci. Příběh se mi rozhodně líbil. Dost jsem se u toho zasmála a to hlavně, když tam byl Mal. Ale nechybí ani momenty překvapení, romantika, zvrat... A dost mě překvapilo, že hlavního hrdinu naštvalo, když se Evelyn chtěla rozvést. On s ní chtěl zůstat, ale ona s ním ne. Čekala bych to spíš naopak. Další příjemná změna. Ale jinak musím říct, že mi kniha přišla krátká, urychlená. Byla bych radši kdyby byla delší a vztah hlavních hrdinů by byl lépe popsaný.

Komentáře (0)

Přidat komentář