Intelekt neznamená nuda...

recenze

Alfa samec (2018) 4 z 5 / ciniminisek
Alfa samec

Krásná obálka se sexy smyslným chlápkem, známá autorka a erotika jiskřící z každé molekuly tohoto románu. To vše a spousty dalšího, jest další z mnoha youngadultek v knižním světě. Zda má titul Alfa samec od autorky Vi Keelandové něco výjimečného a kvalitu hodné vzetí knihy do ruky ke čtení, se můžete dozvědět v recenzi, kterou jsem si pro vás připravila ruku v ruce s portálem databazeknih a nakladatelstvím Ikar.



Spisovatelka Vi Keelandová se může pyšnit „razítkem“ bestsellerová autorka a už jen to svědčí o faktu, že její tvorba je nejen úspěšná, ale i známá a všemi milována. Díky nakladatelství Ikar se může jedno z těchto úspěšných děl dostat do ruky i českým čtenářům a to rovnou v podobě oddechové pecky Alfa samec.

On, Drew, úspěšný rozvodový právník, ona, Emerie, absolventka párové psychologie. Shodou zvláštních okolností se seznamují v situaci, která by v normálním životě nebyla příjemná, ale to by nesměl být román a to rovno erotický. Ačkoliv si to zprvu nechtějí přiznat, oba se do sebe bezhlavě zamilují…. Jenomže na jedné straně stojí arogantní, bohatý elegán se zvykem střídat ženy, jak ponožky a na té druhé žena, která touží po jednom muži od dob, kdy si říkala ještě dívka. Zda nakonec dva rozdílní lidé spojí své životy dohromady a to nejen fyzicky, se dočtete v titulu Alfa Samec.

Postavy obou hlavních hrdinů jsou lehce předvídatelné, přesně tak i samotný děj příběhu, přesto vás dokáží nenásilně vtáhnout do děje. Drew i Emerie jsou sympatičtí jedinci a dohromady tvoří bezvadnou dvojku, která nezkazí žádnou legraci a proto především díky nim, se u knihy čtenář skvěle pobaví nad vtipnými dialogy a ještě vtipnějšími scénkami, které hlavní duo zažívá. Však také v originále se titul pyšní výstižným názvem Egomaniac.

Co se týče samotného obsahu, nelze očekávat žádné inteligentní čtení na úrovni. Knihu si čtenář musí brát do ruky s očekáváním sexu, motýlků v podbřišku a bezesných nocí s myšlenkou na jízdu, která se v běžném životě nestává. A tím, že jsem přesně věděla, co mohu od čtení úspěšného titulu ještě úspěšnější autorky očekávat, čtení jsem si náramně užila. Knihu dokáže čtenář zhltnout, jak čerstvou malinu a po samotném dočtení se zasněným úsměvem ve tváři chtít další sousto. Prožitek není narušen přebytečným popisováním okolí, ani špatným slovosedem. Zkrátka kniha, jak autorce v peru vzrostla… a to my ženy prahnoucí po milostné romantice potřebujeme a vyžadujeme.

Z těchto několika kladných důvodů titul Alfa samec mohu vřele doporučit a věřím, že nejedna čtenářka si tento lehce zapamatovatelný děj užije plnými doušky. Erotický román od autorky Vi Keelandové má jisto jistě své místo v youngadult světě a to rovnou na předních pozicích.

Zdroj recenze: https://fantasy-maka.blogspot.com/2019/02/recenze-alfa-samec**l

Komentáře (0)

Přidat komentář