Zítřek ti nikdo neslíbil přehled

Kateřina Karolová

Něco je špatně... Jsou tři, i když každý sám. Probudí se na neznámém místě. Netuší kde, neví proč. Nic si nepamatují. Julie procitá na zemi v cizí koupelně. O kus dál se probouzí Viktor. Patrika ze spánku vytrhne bolest a stejně jako ostatní tápe s naprostou marností v zamlžených vzpomínkách. Nedokáže promluvit a nic nevidí. Ale jako jediný ví, že je někdo poblíž... Český thriller úspěšné blogerky a spisovatelky Kateřiny Karolové vás přesvědčí, že seveřané nejsou jediní mistři napínavé literatury.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha vyvolává smíšené pocity mezi čtenáři. Někteří ji chválí za napínavý začátek a originální námět. Jiní kritizují nedotažené myšlenky a nesoulad s označením thriller. Atmosféra příběhu je však pro mnohé čtenáře přitažlivá a tajemná. Postavy se ocitají v neznámém prostředí a snaží se pochopit, co se děje. Většina čtenářů si užívá postupné odhalování zápletky, i když někteří by uvítali více vysvětlení a rozvinutí příběhu. Více v komentářích.

Komu by se kniha Zítřek ti nikdo neslíbil mohla líbit?

• Fanoušci psychologických záhad
  • Čtenáři hledající napínavé příběhy
  • Milovníci tajemných a atmosférických knih
  • Ti, kteří ocení originální náměty

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zítřek ti nikdo neslíbil. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

viweb
26.10.2025

Moje první setkání s autorkou. Poslechnuto jako audio. Mám rozpačité pocity. Určitě k zamyšlení ale pointa mi asi uniká. Ještě dám autorce šanci a zkusím nějaké její jiné dílo.

všech 111 komentářů

Související novinky - Zítřek ti nikdo neslíbil (2)

Smrtící volání, Varšavský sirotek a další knižní novinky (14. týden)

02.04.2023

Knižní novinky (46. týden)

08.11.2020

Kniha Zítřek ti nikdo neslíbil v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně185x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Kateřina Karolová také napsal(a)

2022  72%Odbočka v lesích
2023  70%Jiné místo