Já, doktor(in) přehled
Žít v cizině znamená boj, tvrdou dřinu, samotu i odvahu. Člověk se musí vzdát spousty věcí a obětovat se pro druhé. Své o tom ví i Kateřina Karolová, vítězka ankety Žena roku 2018. Tři roky pracovala jako dětská lékařka v německé nemocnici a své zkušenosti popsala v blogu, který byl čtenáři idnes.cz zvolen v roce 2018 nejlepším Nováčkem roku. Výběr z něj najdete v této knize.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já, doktor(in). Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 35 komentářůSouvisející novinky - Já, doktor(in) (1)
Knižní novinky (9. týden)
23.02.2020
Kniha Já, doktor(in) v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 153x |
| ve Čtenářské výzvě | 47x |
| v Doporučených | 6x |
| v Mé knihovně | 100x |
| v Chystám se číst | 82x |
| v Chci si koupit | 14x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
lékařské prostředí lékař a pacient lékařky pediatrie podle skutečných událostí život v cizině Češi v zahraničíKateřina Karolová také napsal(a)
| 2022 | Odbočka v lesích |

37 %
84 %
78 %

Já, doktor(in)
Mám ráda knížky z nemocničního prostředí, ale toto mě vůbec nebavilo. Paní doktorka je nejchytřejší, kolem ní jsou všichni doktoři a sestřičky neschopný a rodiče dětských pacientů hlupáci a primitivové. Systém zdravotnictví v Německu je jiný, ale tato pani doktorka už by to všechno zařizovala jinak. Knížku jsem při čtení 3x odložila, ale nakonec jsem to dokázala dočíst, ale byla to fuška. Možná je to svědomitá lékařka, ale nechtěla bych jí jako ošetřující lékařku svých dětí, připadala mi k dětem spíš chladná, ale ona vlastně do Německa jela kvůli penězům.
Hodnocení: 110 / 82%