Ve službách zla přehled

Ve službách zla https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269313/bmid_ve-sluzbach-zla-xCu-269313.jpeg 4 2710 2710

Zatímco ve Volání Kukačky soukromý detektiv Cormoran Strike vyšetřoval smrt modelky Luly Landryové, v románu Hedvábník zkoumal záhadné zmizení spisovatele Owena Quinea. Obě díla čtenáře zaujala nejen propracovanou zápletkou, ale také přesvědčivým vykreslením života obyčejných lidí. V knize Ve službách zla se ve smrtelném nebezpečí ocitne sám Cormoran Strike a čtenáři se můžou těšit nejen na ďábelsky rafinovanou zápletku plnou nečekaných zvratů, ale také na poutavý příběh o vztahu muže a ženy na křižovatce jejich osobních i profesních životů.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Plus
Originální název:

Career of Evil , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve službách zla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (527)

Čand@
06.05.2024 3 z 5

Cormoran ma baví, aj keď to iskrenie medzi ním a Robin je asi tak na úrovni druhotriednych televíznych detektívnych seriálov. Očakávala som tiež, že z kapitol, ktoré vypráva vrah, napokon vzíde prekvapujúci vinník, celkom sa vymykajúci Strikovým predpokladom. Žiadny taký zvrat sa nekoná, čo je možno škoda. Pridalo by to trochu väčšie grády.

Tynyton
05.05.2024 3 z 5

(SPOILER) Tento díl mě vůbec nebavil. Nebavilo mě, že se vyšetřovatelé zarytě drží podezřelých, které určil Strike v prvních kapitolách. Upřímně by se mi více líbilo, kdyby do toho vstoupil někdo neznámý. Pachatele jsem byla celkem rychle schopná identifikovat. Celý děj se neskutečně vlekl, některé části knihy považuji za zcela zbytečné. Kniha se hodně soustředí na osobní vztah Strika a Robin a zcela upřímně se mi nelíbí, kudy se děj v tomto ohledu ubírá. Samotná Robin, ačkoli si hraje na chytrou a analyticky uvažující ženu, tak se chová nesmyslně, dělá chyby a větší část knihy bych ji nejraději propleskla. Knihu jsem poslechla jako audioknížku. Přednes pana Rímského se mi moc líbil, nicméně bych si odpustila anglické úryvky ve špatné angličtině na začátku kapitol, jakož i absolutně otřesný hudební doprovod, který mi trhal uši.


p.stranska
25.04.2024 3 z 5

Audiokniha. Uf, to je tak dlouhé, tak rozvleklé, že na konci jsem už dávno nevěděla, co se stalo uprostřed, natož na začátku. Paní Rowlingová se ráda rozepisuje s prominutím o každém prdu, ale já diky tomu často ztrácím pozornost. Nicméně mě zajímá osobní linka vyšetřovatelů, takže další díl určitě zas přetrpím.

všechny komentáře

Související novinky (7)

50 nejčtenějších knih minulého roku (2016)

17.01.2017


Žebříček nejprodávanějších eknih (prosinec)

04.01.2017


Žebříček nejprodávanějších eknih v červenci 2016

16.08.2016

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ve službách zla v seznamech

v Právě čtených45x
v Přečtených3 975x
ve Čtenářské výzvě738x
v Doporučených171x
v Knihotéce890x
v Chystám se číst710x
v Chci si koupit199x
v dalších seznamech14x