Harry Potter a Tajemná komnata přehled

J. K. Rowling (p)

Harry Potter série

Harry se vrací po prázdninách do školy a netuší, že tentokrát mu hrozí smrtelné nebezpečí. V Bradavicích se začínají dít prapodivné věci, při kterých tuhne krev žilách, a nikdo z žáků netuší, že pradávná legenda se stala skutečností... Tajemná komnata se znovu otevřela!

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2000 , Albatros (CZ)
Originální název: Harry Potter and the Chamber of Secrets, 1998

Co říkají o knize uživatelé?

Druhý díl Harryho Pottera přináší temnější atmosféru a nové výzvy. Harry se vrací do Bradavic, kde ho čekají nebezpečné záhady a tajemství. Setkává se s Dobbym, skřítkem, který mu varuje před hrozbami. Příběh je plný magie, humoru a napětí, což z něj činí skvělou čtivou knihu. Čtenáři se opět ponoří do fascinujícího světa, kde se prolínají dobrodružství a přátelství. Více v komentářích.

Komu by se kniha Harry Potter a Tajemná komnata mohla líbit?

• Fanoušci fantasy literatury
  • Čtenáři, kteří hledají napínavé příběhy
  • Děti a mladí dospělí
  • Milovníci kouzelnických dobrodružství

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harry Potter a Tajemná komnata. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

JointlieKat94
28.02.2026

Po letech jsem se zase pustila do mé nejoblíbenější série. Společně se čtením stránek a kapitol poslouchám i podcast "Neplecha ukončena", kde každou kapitolu Bára probere úplně do podrobna, a je to fakt výborný bonus ke čtení.

Druhý díl, hlavně ten filmový, jsem vlastně nikdy neměla ráda tak, jako zbytek knih. Ale když jsem teď četla očima té malé holčičky, která hltala každou stránku, tak musím říct, že to možná malinko i hororové je, kapitola s pavouky, to kolikrát Harry málem umřel, bazilišek!

Je to výborný, kniha mě zase překvapila a čtení jsem si užila úplně maximálně.
Jasně že doporučuju!

všech 888 komentářů

Související novinky - Harry Potter a Tajemná komnata (1)

Hraj se mnou, Spása a další knižní novinky (45. týden)

02.11.2025

Nikdy nevěř ničemu, co dokáže samo myslet, pokud nevidíš, kde to má mozek.

Ocenění knihy (1)

1999 - British Book Awards (British Children's Book of the Year)

Kniha Harry Potter a Tajemná komnata v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených26 315x
ve Čtenářské výzvě1 860x
v Doporučených1 561x
v Mé knihovně5 783x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi