Když jsme se skrývali přehled

Když jsme se skrývali
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460525/bmid_kdyz-jsme-se-skryvali-4n4-460525.jpg 4 391 391

The Ivy Years série

< 2. díl >

Ona skrývá něco velkého. On skrývá někoho malého. Bridger Macaulley býval hráčem na ledě i mimo něj. Teď, když se jeho spoluhráči ženou za dalším hokejovým vítězstvím, dělá Bridgerovi největší starosti, že děkan zjistí, že ve svém pokoji na koleji skrývá svou osmiletou sestru. Vzhledem k plnému rozvrhu a obrovskému tajemství je jen otázkou času, kdy se všechno provalí. Scarlet Crowleyová je jediná prvačka na Harknesské univerzitě, která se musela proplížit kolem televizních štábů stanujících na předzahrádce jejího domu, jenom aby mohla odjet z města. Její jméno je stejně nové jako ten naleštěný studentský průkaz, na němž je vyraženo. Studium na vysoké škole zvládne, jen pokud zatají svou pravou totožnost, přestože kvůli tomu musí lhát zelenookému klukovi, do kterého se zamilovala. Bridgera a Scarlet pojí přátelství založené na tom, že oba vědí, jak důležité je občas něco zatajit. Když se však na obzoru objeví nebezpečná hrozba, sami ji nepokoří. A pokud si nebudou věřit, jejich rodiny, které je tolik zklamaly, jim vezmou vše, co si chtěli udržet…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Year We Hid Away, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když jsme se skrývali. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (62)

Pája699
08.10.2024 5 z 5

Tak tady moje srdce opět zaplesalo :-)

Tento příběh mě vzal víc za srdce, než první díl. Bridger, hokejový hráč, sukničkář a milovník večírků…to se ale změní v momentě, kdy se musí postarat o svou mladší sestru Lucy, kterou skrývá u sebe v pokoji na koleji.

I když neměl zrovna na růžích ustláno…se vším se popral a zvládl. Klobouk dolů. Hlavně to nevzdával! Což se bohužel o jeho matce říci nedá……prostě brácha jak má být!

Pak na přednáškách potká sympatickou Scarlet, ke které ho to táhne jak magnet. I Scarlet má svoje kostlivce ve skříni…byla to moje hrdinka, která se též se vším popasovala se vztyčenou hlavou, a to to opravdu neměla díky otci lehké! Matka a bodygardi na facku….

Já ráda tuto knihu doporučím dalším čtenářům! :-)

Dela90
07.08.2024 4 z 5

Bridger je bývalý hokejový hráč, který se nyní musí postarat o svou mladší sestru, která s ním bývá na koleji. skrývá se s ní před sociálkou i před kamarády. Pak ale jednoho dne potká Scarlet, se kterou si padne do noty. On má však tajemství, může se jí svěřit? A věřit jí?

Scarlet utíká z domu pod novou identitou. Chce žít normální život na vysoké škole. Zde potkávám Bridgera ke kterému jí to táhne jako magnet.

Každé tajemství však musí někdy vyjít na povrch. V nejhorší chvíli poznáte a své opravdové přátelé.

Krásná oddechová romantická knížka, která nese v sobě podtón temného tajemství Scarletiny rodiny. Při rozuzlení mi šel opravdu mráz po zádech, brr.

Bridger byl skvělý starší brácha a přítel. Krásně se staral o mladší sestru. Scarlet udržela jeho tajemství pod pokličkou a tím jsi mě získala. Musím podotknout, že některé praktiky byly ze Scarletiny rodiny naprosto přes čáru, nechápu že se takhle může někdo zachovat k vlastní dceři.

Setkáváme se i s postavami z předešlého dílu. V knize se řeší temná i důležità témata ale také rodinné vztahy a láska. Najdeme zde sílu přátelství i pomoc v těžkých chvílích, sourozeneckou lásku i bojování za to co je správné.

Mně se knížka moc líbila. Sedla mi do noty, možná proto, že to nebyla jen romantika, ale mělo to i hlubší příběh.


Artep071
15.07.2024 4 z 5

Četlo se to lehce a oceňuji, že zápletka v tomto příběhu byla jiná než obvykle srdíčkové záležitosti.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)

15.07.2021


Knižní novinky (26. týden)

27.06.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Když jsme se skrývali v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených529x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených23x
v Knihotéce268x
v Chystám se číst170x
v Chci si koupit49x
v dalších seznamech1x