Příliš vysoký let přehled
Slečna Fisherová vyšetřuje série
Příliš vysoký let: druhá z knížek ze světoznámé krimi série Phryne Fisherová vyšetřuje, předloha úspěšného televizního seriálu Miss Fisher Murder Mysteries. U nás znáte z Netflixu. Dvacátá léta v Melbourne v Austrálii. Tam ve svém novém domě žije Phryne Fisherová s talentem na řešení malérů. S další záhadou, koktejlem a milencem vždy při ruce. Phryne dostane za úkol zabránit konfliktu mezi synem a otcem, neoblíbeným podnikatelem. Otec je však nalezen mrtvý dřív, než se jí to podaří. Stopy vedou k synovi, majiteli letecké školy, k italskému malíři a svou roli sehrají i slavné egyptské vykopávky. Během vyšetřování se dozví o únosu malé dcery jednoho z letců, a to by nebyla Phryne, aby kvůli životu dítěte neriskovala ten svůj.... celý text
Originální název: Flying Too High, 1990
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš vysoký let. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 14 komentářůSouvisející novinky - Příliš vysoký let (1)
Knižní novinky (29.10. - 4.11.)
29.10.2018
Kniha Příliš vysoký let v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 39x |
| ve Čtenářské výzvě | 8x |
| v Doporučených | 6x |
| v Mé knihovně | 12x |
| v Chystám se číst | 11x |
| v Chci si koupit | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Austrálie detektivní a krimi romány zfilmováno partnerské vztahy australská literatura historické detektivky zfilmováno – TV seriál thrillery pro ženyKerry Greenwood také napsal(a)
| 2018 | Kokain Blues |
| 2019 | Vražda ve vlaku do Ballaratu |
| 2018 | Příliš vysoký let |

77 %
84 %

Phryne nikdy nezklame a pokud chcete číst výbornou oddychovou detektivku, je to jasná volba.