Příliš pozdě přehled

Příliš pozdě
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532908/bmid_prilis-pozde-6616d76362c56.jpg 4 299 299

Udělala by cokoliv, aby zajistila bezpečí svým milovaným. Sloan je uvězněná ve vztahu s Asou Jacksonem, nevypočitatelným drogovým dealerem, a zdá se, že nemá šanci se z něj vymanit. Cítí se spíš jako jeho majetek než jako člověk. Opustit ho však nemůže, protože platí výdaje za péči o jejího nemocného mladšího bratra. Když se Sloan jednoho dne seznámí s agentem Carterem, zajiskří to mezi nimi. Jenže jestli se to dozví Asa, zabije ho. A Asa Jackson bývá vždycky o krok napřed.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Too Late, 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš pozdě. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (79)

Knihotyna
14.10.2024 2 z 5

Sloan je přítelkyní Asy, drogového dealera, ke kterému je chtě nechtě připoutaná. A pak ve škole potká Cartera. Jenže Carter se začne objevovat i v jiných sférách jejího života a ona ví, že stejného muže jako je Asa už nechce. Jenže co když Carter není stejný, ale pouze předstírá?

Kniha je velmi čtivá - dost tomu pomáhá fakt, že se střídají pohledy všech postav - Sloan, Asy i Cartera.
Sama autorka na začátku knihu upozorňuje na fakt, že kniha byla původně vydávána na pokračování a teprve poté z ní byla udělána celistvá kniha - za mě to jde někdy v textu poznat - některé věci jsou posunuté, nesedí, některé chybí, jindy je čtete desetkrát.
Nutila jsem se do čtení. Neříkám, že kniha byla špatná, ale za mě rozhodně ne nejlepší od autorky. Věrohodnost příběhu věřím, čemu ale nevěřím je vztah hlavních hrdinů a povolání Cartera :D - já bych toho chlapa teda na podobnou akci neposlala :D.

---CO SE MI LÍBILO---
- za sebe musím říct, že jediná věc, která mi přišla opravdu dobře vykreslená byl Asa - šílenství, paranoia, touha milovat, touha vlastnit, chtít moc, myslet si, že může vše - fascinovali mě jeho úvahy o Sloan - z jeho pohledu docela dost promyšlené a v jeho hlavě zajisté dávající smysl

Příliš pozdě je kniha, kde doufáte v lepší konec. Za mě ten konec mohl přijít už na straně 271 (ano, vím to přesně :D). Pak už to za mě bylo natahované a přitažené za vlasy.

Trošičku mi taky přišlo, že autorka tlačí na pilu až moc, zdálo se mi, že snad nenajdeme hroznou věc, která by se některé postavě - vetšinou Sloan - ještě nestala.

Za mě od autorky vede kniha Vzpomínky na něj.

hanafox
13.10.2024 4 z 5

Co mě na knize překvapilo, byl moment, kdy jsem si myslela, že děj dospěl k přirozenému konci – ale opak byl pravdou. Čekalo mě ještě několik desítek stránek neméně zajímavého závěru.


Martule44
10.10.2024 4 z 5

Chtěla jsem odpočinkovou knihu, u které bych nemusela moc přemýšlet... tady to tak ovšem nebylo. :-)
Autorka mi opět dokázala, že se vskutku umí věnovat citlivým tématům, které vedou k zamyšlení a že ožehavá témata mezi řádky rozebere tak, že se od nich nemůžete odtrhnout!
Podmanila si mě se vším všudy, byť to bylo chvílemi drsné a umím si představit, že se již mnoho žen potýkalo s mnohem horšími psychopaty!
Díky Colleen!

všechny komentáře

Související novinky (6)

10 nejčtenějších knih (srpen)

15.08.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (30. týden)

31.07.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (29. týden)

24.07.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Příliš pozdě v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených374x
ve Čtenářské výzvě33x
v Doporučených17x
v Knihotéce237x
v Chystám se číst369x
v Chci si koupit126x
v dalších seznamech5x