Lovci hlav přehled

Lovci hlav
https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93222/bmid_lovci-hlav-CYP-93222.jpg 4 3047 3047

Ve svém dalším románu autor bestselleru Nemesis uvádí na scénu nového hrdinu. Roger Brown je podle svého vlastního názoru nejlepší a nejhůře placený lovec hlav (headhunter) v Norsku, má příliš krásnou ženu a příliš drahou vilu, a proto si musí přivydělávat krádežemi uměleckých děl. K tomu využívá kontaktů, které získává při své práci. Clas Greve je dokonalý kandidát na jakoukoli vrcholnou pozici. Ženám připadá okouzlující, a navíc vlastní jeden Rubensův obraz stomilionové hodnoty. Dokáže-li Roger Brown tento obraz získat, vyřeší se tím jeho ekonomické potíže a navždy získá svou ženu Dianu. Když se však Brown dostane do Greveho bytu, zjistí něco, co vědět ani nechtěl. Roztáčí se nečekaný kolotoč událostí. Náhle se lovcem hlav stává někdo jiný, Brownovi jde o život a mění se ve štvanou zvěř. Začíná zběsilý hon a boj o přežití, ve kterém může zvítězit jen jeden.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

Hodejegerne , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovci hlav. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (529)

Terka91
24.07.2024 5 z 5

Začátek knihy začíná pohovory a krádežemi a pak to má velký rozjezd a hlavně ... velmi nečekaný závěr. Vzhledem k tomu, že kniha nemá moc stránek, máte ji přečtenou za pár dní :-) Rozhodně ji doporučuji k přečtení :-)

Vanocni_skritek
11.07.2024 5 z 5

Začátek lehce pozvolný. Po chvíli slušný rozjezd a velká jízda až do konce. Bravurní jednohubka. Nesbø je zkrátka Mistr svého řemesla.


andresCft7
22.06.2024 5 z 5

Velice příjemná, elegantní, odlehčená a zároveň velmi psychologicky náročná jednohubka. Ano, přesně takhle ironicky děj zní, na tohle už musíte mít nějaké spisovatelské “skils ,napsáno tak, víte co, radši si přečtěte předešlý komentář od uživatele ujira, popsal bych to úplně stejně. Nemám slov, klaním se opět Nesbøvi.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Krásní lidé nepotřebují skořápku, nemusí se učit všechny ty obranné mechanismy, které si vytváříme my ostatní, abychom se chránili před odmítnutím a zklamáním.


Zfilmováno

Lovci hlav (2002)


Kniha Lovci hlav v seznamech

v Právě čtených20x
v Přečtených4 808x
ve Čtenářské výzvě436x
v Doporučených213x
v Knihotéce935x
v Chystám se číst516x
v Chci si koupit117x
v dalších seznamech11x