Království přehled

Jo Nesbø

Pokrevní pouta série

1. díl >

Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu. Jeho bratr Roy se těší, že v malém hospodářství, kde oba vyrůstali, bude konečně živěji. Jenže Carl s sebou přináší také velké problémy a jako vždy spoléhá na to, že starší sourozenec je za něj vyřeší. Udělá však Roy to, co po něm bratr žádá, zvlášť když se začíná ukazovat, co všechno mu Carl zatajil?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2020 , Kniha Zlín
Originální název: Kongeriket, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království. Přihlašte se a napište ho.

Ollie235
15.07.2025 3 z 5

Možná je to tím, že jsem z příběhů Harryho Holea zvyklý na jiné tempo, ale Království se mi prostě strašně táhlo. Příběh má zajímavé pasáže, ale žádná mě nechytla natolik, abych hltal jednu kapitolu za druhou. Nezaujaly mne ani postavy. Bohužel spíše zklamání.

p.stranska
13.07.2025 5 z 5

Audiokniha. Moc se mi líbila, hlavní postavu jsem si navzdory jeho činům oblíbila. Těším se na další díl, počkám si na audioknihu, protože Filip Švarc to načetl bravurně.

lukesson1979
10.07.2025 5 z 5

Božská knížka...ani jedna stránka nebyla nezajímavá, zbytečná, nebo nudná.

Související novinky - Království (10)

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

02.09.2021

10 nejprodávanějších eknih (červen)

29.07.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Když seš ve sračkách až po krk, je dobrý nevěšet hlavu.

Když se ti bez ptaní nastěhujou do domu supi, dojde ti, že je to tvoje konečná.

Nejhorší svinstvo: Lidi, který dávají za noci falešný signály lodím a pak je po ztroskotání vyloupí.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Království v seznamech

v Přečtených2 238x
v Mé knihovně635x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)