Aristokratka u královského dvora přehled

Aristokratka u královského dvora
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449882/bmid_aristokratka-u-kralovskeho-dvora-57M-449882.jpg 4 1632 1632

Aristokratka série

Již v pátém dílu ze série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce" mimo jiné dojde k následujícím událostem: Marie Kostková se rozzuří na Maxe Launa, zorganizuje výpravu do Nizozemského království, dostane briliantové šperky nesmírné hodnoty, objeví v sobě vášeň pro nakupování, v doprovodu své matky a paní Tiché odletí do Haagu, kde se setká s královnou Beatrix, omylem navštíví obchod s marihuanou, zažije oslnivý úspěch na recepci v královském paláci a potká sympatického mladého muže. Paní Tichá poprvé poletí letadlem a Jejímu Veličenstvu Beatrix se při audienci představí jako "nějaká Tichá." ViVien hraběnka Kostková zastaví přísun Prozacu a dočká se ocenění jako dvojnice princezny Diany. Zámecký zahradník překoná úzkost ze smrti a začne toužit po lásce. Kastelán Josef zůstane stejný.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aristokratka u královského dvora. Přihlašte se a napište ho.

Ilona70
23.04.2025 4 z 5

Za mě určitě lepší než čtvrtý díl, dost dobrá dávka humoru

Forsaken
11.02.2025 5 z 5

V tomto titulu se autor vrátil k formátu, který mi plně vyhovuje, a protože mi plně vyhovuje, plně jsem ho ocenil. Zájezd našich novodobých aristokratů mezi aristokraty profesionální mě mocně bavil, a i když jsem od našich reprezentantů očekával skvělé výkony, všechny účastníky zájezdu pro mě trumfla paní Tichá, která mi dopřála parádní zážitek a mé bránici se postarala o CrossFit.

Michaela91
06.02.2025

Po Aristokratce vždy sáhnu, když potřebuju oddychovku po jiných žánrem. Mě se kniha líbila. Děj utíkal rychle a bylo v knize plno vtipných pasáží. Těším se na další.

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

10 nejprodávanějších eknih (leden)

24.02.2021

10 právě čtených knih podle uživatelů (leden)

15.01.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Letuška paní Tiché řekla, že letadla Českých aerolinií nikdy nepadají. Kdo to říkal? zeptala se paní Tichá a letuška odpověděla: Statistika.

Kniha Aristokratka u královského dvora v seznamech

v Přečtených2 376x
v Mé knihovně546x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)