zuza0300 zuza0300 komentáře u knih

☰ menu

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Zhltnuto na dvakrát! Super čtivé...hodně ze života i “pohadka”

23.07.2019 5 z 5


Náš manžel Náš manžel Jo Jakeman

Do poloviny jsem myslela, ze se “unudim”, ale pak už to bylo dost napínavé a někdy až děsivé. Jsem rada, ze jsem vydržela. Nakonec mě mile překvapila.

23.07.2019 5 z 5


Cela číslo 17 Cela číslo 17 Dominik Dán

Celkem dobře se mi četla. Zajímavý děj.

23.07.2019 3 z 5


Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

Přečteno za odpoledne. Dost čtivé. Místy jsem se ztrácela... a teď nevím, jestli je to knihou nebo ze jsem viděla film a hledala jsem v hlavě určité scény... každopádně nenadchne ani neurazi. Z filmu jsme měla celkem divnej pocit, z knihy už ne. Asi jsem věděla co přijde. I mi par věci dalo smysl...

21.02.2019 3 z 5


Ty Ty Caroline Kepnes

Prvních 40 stránek doslova úmorné přemlouvání ke čtení. Peklo. Měla jsem ji na seznamu, ani nevím proč, kde jsem k ni přišla... asi nakej super komentář tady :-) strašně mě štvala du forma. Naše první setkání. Nemohla jsem si na to zvyknout a ten děj byl mdlej, nehýbal se... a pak se to zlomilo. A kdyby mě v noci tak šíleně nepalily oči, prečetla bych ji celou. Najednou to prostě nešlo ji odložit. Takže dva večery a hotovo. Tím, že jsem si nepamatovala, odkud mám na knihu tip, děj byl pro mě celou dobu překvapení a opravdu jsem nedokázala předvídat co se stane. A závěr? I když jsem si ke konci nechtěla připustit, že by to tak mělo skončit, oni by to ani jinak nešlo. Ta kniha prostě sedla. Tak díky tomu, kdo mě k ní přivedl!

31.01.2019 5 z 5


Duben v Paříži Duben v Paříži Michael Wallner

Četla se mi hůře, nějak jsem postradala děj, který by mě nenechal odtrhnout. Pěkné nenásilné čtení.

23.01.2019 4 z 5


Dům číslo 6 Dům číslo 6 Nela Rywiková

Z počátku nudný, šedý děj, který ve mě evokoval stejně nudný a šedý život policisty z oddělení vražd. A tak to má i nejspíš být. Postupně jsem začala být zvědavá ale Až do konce jsem netušila jak by děj mohl dopadnout. K závěru jsem si i s hrůzou v očích pobrečela jak moc mě to vtáhlo do děje. A chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomila, že je to “jen” kniha.

23.01.2019 5 z 5


Přítelkyně z domu smutku Přítelkyně z domu smutku Eva Kantůrková

Pro mě, rekreačního čtenáře, je to knížka, která se snadno přečte jedním dechem. Nedalo mi to ji odložit, byla jsem zvědavá na další spoluvězeňkyně, jejich minulost a přítomnost, jak moc se změnily nebo naopak nezměnily. Jak se autorka vypořádá s životem ve vězení. Jak moc byla silná!

23.01.2019 5 z 5