zberry zberry komentáře u knih

☰ menu

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

TOP !!!

02.06.2023 5 z 5


Samotářky Samotářky Barbora Šťastná

Příběh, který se vám dostane pod kůži. Napsaný civilně bez zbytečných "kudrlinek". Barbora vytvořila vlastní styl vyprávění, který vás vtáhne ihned do děje, udrží v napětí. Naše minulost - padesátá léta - je nekonečnou studnou lidských osudů .... Výborné, přečetla jsem knihu za dva večery , s hrdinkami jsem soucítila a tak se do jejich osudu vžila, že jsem se těžko s nimi i knihou, loučila. Barbora Šťastná touto knihou vstoupila do první ligy českých spisovatelek.

29.04.2022 5 z 5


Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Jsem v polovině a nemůžu přestat číst. Vyloženě jsem si dočtení zakázala a knihu si nechám na víkend . Příběh mě neskutečně baví. Tak provázaný, tak postupně rozkrývající se minulost. Příběh zatím nechci dočíst, protože nechci ze světa, který Radka vytvořila...... Je to jako droga ...

17.11.2021 5 z 5


Laskonky Laskonky Barbara Nesvadbová

Některé povídky velmi dobré..

20.11.2018 4 z 5


Tíživá láska Tíživá láska Elena Ferrante

Moc jsem se na Tíživou lásku těšila. Bylo to velké zklamání. Kniha mě nezaujala, četla jsem jí na několikrát... Je to prvotina a je vidět, že autorka hodně pracovala a Geniální přítelkyně je opradu jiná liga.

01.11.2018 2 z 5


Veselí Veselí Radka Třeštíková

Nejlepší Třeštíková.....

14.09.2018 5 z 5


Bílá tma Bílá tma Zdenka Hamerová

Kniha se čte velmi dobře. Od první stránky vtáhne do děje. Dobrá a uvěřitelná zápletka. Vše se mohlo odehrát tak, jak to autorka napsala. Domov pro seniory i práce sestřiček naprosto reálně popsané. Za mne fakt super. Detektivní zápletka byla vystavěna věrohodně a tak jsem opravdu neodhadla konec :). A to se mi často nestává. Výborná česká detektivka.

04.04.2018


Povídky na tělo Povídky na tělo Martina Formanová

převážná část povídek bez point ....

20.12.2017 odpad!


Osm Osm Radka Třeštíková

Osm vás chytne a nepustí. Komu se líbí styl Radky Třeštíkové je nadšen. Autorka je lepší a lepší. Ta psychologie postav je ohromující, napínavá. Nic není tak, jak na začátku vypadá. Nechci opisovat obecný obsah, nechci prozradit proč je Míša v nemocnici. Osm jsem přečetla během dvou dnů a neustále jsem ten příběh nosila v hlavě. Za mne SUPER !!!!!!!

17.06.2017