vm81 vm81 komentáře u knih

☰ menu

Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

Po stranu 97 pro mě velké utrpení. Nebavilo mě to, neseděl mi ani styl psaní, což se mi u Darcy Coates nikdy předtím nestalo... Chvilku jsem podezřívala překladatele, jestli to nějak nepokazil. ;-) Pak se to naštěstí začalo rozjíždět mnohem lepším směrem. Jsem ráda, že jsem knihu neodložila.

30.07.2023 4 z 5


Mýtné Mýtné Cherie Priest

Velký špatný! Jedna hvězda za anotaci knihy, ta jediná stála za to... :-)

17.08.2020 1 z 5


Sběratel kostí Sběratel kostí Luca Veste

Zdá se, že policajti v Liverpoolu nevlastní střelné zbraně. :-) Celkově na mě příliš "sci-fi".

16.06.2019 3 z 5


Noc v Central Parku Noc v Central Parku Guillaume Musso

Četla se skvěle. Ale mě to rozuzlení zas tak moc nepřekvapilo a ten závěr, ten to zabil úplně. Jako by to bylo z jiné knížky. Škoda.

18.01.2018 3 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

Nečekala jsem od ní nic extra, zvlášť když si člověk přečte to hodnocení tady, nicméně mně přišla skvělá. Chytla mě od první kapitoly, přečteno na jeden zátah. Pohled více osob mě bavil, protože to do sebe všechno zapadalo a pomalu gradovalo. Ano, asi 2x jsem se musela ze začátku vrátit, jestli je to ta samá osoba, o které se psalo dříve, ale tak moje špatná paměť, že. :-) No a proč se nevyjádřil Mark, to má docela jednoduché vysvětlení, ne?! :-) Za mě plný počet.

01.10.2017 5 z 5


Pod kůží Pod kůží Sabine Durrant

Ze začátku jsem se nemohla zaboha začíst. Myšlenkové pochody hlavní hrdinky (resp. styl autorky: "než se dostanu k pokračování myšlenky, popíšu min. půlku stránky o dalších šesti věcech") mě rozčilovaly a nudily, až jsem myslela, že tu knížku fakt odložím. Pořádně mě to zaujalo až od str. 94. Ale ten konec... Sice překvapivé, ale pro mě naprosto nelogické. Vzhledem k předchozímu popisu děje, né že by to jinak nebylo možné. Takže místo "wau" na konci spíš "cože?!".

07.10.2016 3 z 5


Všude kolem černý les Všude kolem černý les Ruth Ware (p)

A tak pěknou obálku to má... :-) Jednak jsem se nějak nemohla začíst - přikládám to popisování věcí z pohledu hlavní hrdinky, nikoli z pohledu vypravěče. A pak mi taky přišlo postavené na hlavu řešit v šestadvaceti (a po deseti letech) to, co se tam řešilo. Škoda, škoda, takový potenciál to mělo...

04.08.2016 3 z 5