vancur vancur komentáře u knih

☰ menu

Do vody Do vody Paula Hawkins

Takový paskvil plný hysterie, postavy protivné.

10.09.2017 2 z 5


Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

A svět je nádherný, růžový, béžový...

23.04.2017


Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

V knihách Syn, Krev na sněhu 1 a 2 bylo na můj vkus až moc vyřčených kýčovitých vět "Miluju tě". Jako když se díváte na romanťák a víte, že přesně teď přijde ta chvíle,kdy tu větu někdo vypustí z úst a vy si říkáte, jak je to trapný...Ještě když opominu fakt, že se všichni hrdinové bezhlavě zamilovali zhruba tak během týdne, ne-li na první pohled...

28.11.2015


Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

"Život je posraný karneval s hovnem v tombole" (citace z knihy).

06.11.2015


Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Moc jsem nepochopila, jak se Poutníkovi podařilo v Aréně smrti po zpacifikování Saracéna nacpat kapsy zásobníky, když mu ty kapsy předtím Řekové rozpárali. Takže pokud mu nerozpárali kapsy všechny nebo si je nestihnul potom ještě zašít (další alternativa je, že jsem to v rozruchu špatně přečetla), tak se vloudila do příběhu menší chybička, na jejíž odhalení nepotřebuje mít člověk mozek agenta :)

25.01.2015


Levhart Levhart Jo Nesbø

Vynikající. Akorát by už autor mohl trochu ubrat na "nesmrtelnosti" a bondovských vlastnostech hlavního hrdiny např. sám se neuvěřitelným způsobem vyhrabal z laviny, sám si hřebíkem rozříznul pusu, aby si vyndal Leopoldovo jablko atd. Trošku mi to narušuje ty excelentně zapadající souvislosti. Z detektiva se rázem stává něco jako akční figurka. Konec taky přehnaný.

22.02.2014


Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

zatr-patrceně skvělá jízda na vlně :)

19.08.2013 4 z 5