tessf97 tessf97 komentáře u knih

☰ menu

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Velmi čtivá knížka se skvělým koncem. Trochu jsem přeskakovala pasáže o Anje, i bez toho dává knížka smysl. Škoda jen častých chyb v překladu.

20.01.2020 5 z 5


V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Knížka se četla dobře a děj hezký. Dost mě ale bohužel zklamal konec. Čekala jsem, že zde bude právě popsáno, jak se hlavní hrdinka dostala z tábora a jak se znovu shledala s Andriusem. Proto hvězdička dolů. Myslím, že na to se čtenář těší celou knihu a poté následuje zklamání, že je vše popsáno jen ve schovaném dopise budoucím generacím.

12.01.2020 4 z 5


Panství Edenbrooke Panství Edenbrooke Julianne Donaldson

Knížku jsem přečetla jedním dechem. Trošku přehnaná romantika, ale čte se krásně a stále čekáte, co bude dál. Hodně mě překvapil náhlý zvrat na konci, člověk se těší na vyvrcholení a najednou přijde nová zápletka a nemůžete se odtrhnout, dokud nedočtete poslední stránku. Za mě se tato knížka řadí mezi mé nejoblíbenější.

06.01.2020 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Od knížky jsem čekala podstatně víc. Číst o alkoholičce, o tom co zrovna pije, jak je jí zle, nebo v jakém stavu se probudí a nepamatuje si nic. Kniha se čte jinak dobře, ale hlavní postava mi bohužel vadila a tudíž jsem se nedokázala pořádně začíst.

06.01.2020 2 z 5