Terka93 Terka93 komentáře u knih

☰ menu

Bůh pláče potichu Bůh pláče potichu Hana Repová

Doporučuji, kniha se mi velmi líbila a dobře se četla. Je rozdělena do menších kapitol, což mi naprosto vyhovovalo. Příběh je napínavý až do konce, sice začátek byl pomalý, ale pak to nabralo směr a zápletku a musela jsem se nutit jít spát. Těším se na další díl.

06.02.2022 4 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

Četla jsem knihu velmi dlouho, ale já to tak mám, ale i přesto teda musím říct, že o proti prvnímu dílu se mi lépe četla, protože byla rozdělena do kapitol, kdy se střídají ve vyprávění Hardin a Tessa, což za mě super. Konečně vím co honí hlavou i Hardinovi a je to někdy mnohem zajímavější než Tessina verze. No a celkově jak mnozí zmiňují hádek je tam hodně, ale i přesto mě to neodradilo, abych knihu dočetla. Pohodové, oddychové čtení, kdy není všechno růžové. Další díl nevím jestli budu číst, asi si dám od jejich vztahu na chvíli pauzu a možná se k nim zase vrátím :)

06.04.2021 4 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Kniha byla velmi čtivá, autorka velmi empaticky vystihla tehdejší dobu, až mi někdy z toho šel mráz po zádech. Čekala jsem co z toho bude, ale nakonec se z toho ve třetí části vyvinul velmi zajímavý příběh. Za mě doporučuji i těm co nemají rádi toto dobové zařazení stejně jako já, tak se i přesto to dalo zvládnout a nakonec se dozvíte i něco z historie :)

18.08.2020 4 z 5


Byla jsem tu Byla jsem tu Gayle Forman

Autorku knihy mám moc ráda, předešlé knihy jsem přečetla skoro jedním dechem a moc mě zaujaly. Ovšem začátek téhle knihy mě celkem dost zklamal, nezaujal, ale i přesto jsem ve čtení pokračovala a nelitovala jsem toho. V půlce knihy se příběh začal rozvíjet a konec byl pro mě teda překvapivý, nečekala jsem ho takový. Téma knihy mi rozhodně rozšířilo obzory, protože o toto téma jsem se nikdy nezajímala. Takže za mě dobrý, pohodový čtení, s kapkou napětí, jak to teda dopadne :)

25.04.2020 3 z 5


Grey Grey E. L. James (p)

Musím říct, že po přečtení všech dílů 50 odstínů, tak tady tenhle díl je nejlepší. Z pohledu Christina je to mnohem zajímavější, více mě to vtáhlo do děje a nečtete tam stále o vnitřní bohyni. Takže za mě super.

13.11.2019 3 z 5


Jednou tě najdu Jednou tě najdu Carrie Elks

Knížku jsem si velice rychle oblíbila a moc mě bavila. Popravdě patřím k těm pomalejším čtenářům, ale tohle je moje první knížka, kterou jsem přečetla za týden jedním dechem! Za mě určitě doporučuji, je to bomba :)

21.01.2019 4 z 5