Signorina Signorina komentáře u knih

☰ menu

Obličejová jóga – pro začátečníky a mírně pokročilé Obličejová jóga – pro začátečníky a mírně pokročilé Světlana Mihulová

Dobře zpracovaná kniha, je zde obsaženo vše podstatné k tématu. Paní Mihulovou jsem si vybrala z toho důvodu, že je o deset let starší než já a evidentně má co předat dál. Dlouho jsem hledala něco, co mi v mých 35 letech pomůže "zakonzervovat" obličej na dalších 30 let a přitom nevypadat jak oteklá maska. Z obličejové jógy jsem nadšená a bude to zřejmě ještě lepší než jsem čekala. Ačkoli doporučovanou ranní rozcvičku zatím nezvládám, hned jsem zařadila pár cviků do běžného života a výsledky? Velice nenápadně zmizely začínající vrásky na čele, v což jsem ani nedoufala, spíš jsem si říkala, že musím něco dělat, ať to není ještě horší. Takže mít tuhle knihu je určitě dobrá věc a stokrát lepší je ji uvést do praxe. Moc děkuji Světlaně za její práci.

17.07.2022 5 z 5


Duše šalvěje: Šalvěj divotvorná a entheogenní zážitky Duše šalvěje: Šalvěj divotvorná a entheogenní zážitky Martin W. Ball

Kniha pro mě byla zklamáním. Rozhodně nečekejte, že si přečtete seriózní studii. Autor má sice vzdělání i zkušenosti, ale bohužel se mu nepodařilo je zpracovat. Šalvěj má rozhodně větší potenciál, autor to úplně zabil. Že by záměr?

25.08.2019 1 z 5


Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Kniha mě bavila. I když to byl takový temnější, ponurý a víceméně smutný příběh, ráda se vracím v knihách do minulosti, kterou jsem nepoznala a fantazíruji, jaké to tenkrát asi bylo... za mě určitě autorce palec hore.

23.04.2019 4 z 5


Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Kniha se mi četla dobře, příběh mě bavil.

23.04.2019 4 z 5


Zbavte mě toho pitomce/Sundejte ze mě tu mrchu Zbavte mě toho pitomce/Sundejte ze mě tu mrchu Klára A. Samková

Doporučuji prostudovat před tím, než se rozhodnete pro rozvod. Ať víte, do čeho jdete. Nebo raději ještě před tím, než se rozhodnete se vzít, možná si to ještě rádi rozmyslíte.

17.03.2019 4 z 5


Kouzelný svět pohádek Kouzelný svět pohádek neznámý - neuveden

Nádherně ilustrovaná knížka pro děti.

20.02.2019 5 z 5


Barbie - Princezna a zpěvačka - Filmový příběh Barbie - Princezna a zpěvačka - Filmový příběh Walt Disney

Krásně zpracované ilustrace, ale to je vše. Příběh jsem přečetla dceři jednou a podruhé jsem odmítala tuhle slaboduchou slátaninu číst.

30.12.2018 1 z 5


O devíti princeznách O devíti princeznách Milan Janáček

Krásně zpracované verše a ještě kus pravdy ze života, to se dneska už jen tak nevidí. Knížku jsme po letech našli doma na půdě a chyběla poslední princezna. Děkuji maresuvce za příspěvek, knížku si zrestauruji pro dceru. :)

09.10.2018 5 z 5


Výuka němčiny ve větách Výuka němčiny ve větách Jan Kratina

Ultra tenká knížečka, která vás v jazyce konečně někam posune. Jde o to, nadrtit si celé věty zpaměti, což mozek už považuje za mluvení a naráz prostě... mluvíte. :)
Jako důkaz, že je fakt dobrá, považuji i skutečnost, že mi byla odcizena a kupovala jsem si ji znovu.

31.10.2017 5 z 5


Perníková chaloupka Perníková chaloupka Václav Renč

Rychlá svižná knížka, velká písmenka, krásné básničky a hlavně obrázky úplně na každé stránce. Pro mé 16-ti měsíční dítko, které je zatím netrpělivé u čtení písmenkových pohádek, naprosto ideální volba.

23.01.2017 5 z 5


Líný rodič Líný rodič Tom Hodgkinson

Doporučila bych hlavně těm, co tu výchovu trochu moc "baští". Kniha kontrastuje s moderní dobou, kdy rodiče své děti učí hlavně to, že se kolem nich neustále poskakuje a neuvědomují si, že jim tak prokazují medvědí službu. Když už nic, tak za přečtení kniha určitě stojí.

19.01.2017 4 z 5


Proč islám nesmí do Česka Proč islám nesmí do Česka Klára A. Samková

Jediné co bych knize vytkla, je, že je napsaná jakoby bez odstavců, špatně se to čte. Tato ideologie není nějaké neškodné náboženství. Stačí se podívat, jak to vypadá tam, kde tohle "náboženství" vyznávají. Kdeco je uráží - vyobrazení lidské postavy, vtipy... Vše, co není v souladu s jejich ideologií ničí... Neuznávají jiná náboženství... Modlím se k pánubohu, abych se tohoto v naší zemi nedožila...

17.01.2017 5 z 5