SarkaZb SarkaZb komentáře u knih

☰ menu

Tíha vesmíru Tíha vesmíru Jennifer Niven

Uf... hodně zvláštní knížka... trošku přitažená za vlasy...

10.12.2019 3 z 5


Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Klasický YA příběh. Pokud od knížky tohle čekáte, nemůžete být zklamaní. Do vlaku a tramvaje ideální čtení. A ta obálka... jednoduše luxusní!!!!

10.12.2019


Vypálená nenávist Vypálená nenávist Angie Thomas

Hodně důležitá knížka!! Velmi dobře zpracované ožehavé téma, krásná obálka knížky (jsem na ně fakt ujetá :D), moc pěkně se četla,.. Přidávám se k názoru, že by si ji měl přečíst každý. Člověk se zamyslí nad důležitými věcmi.
S hlavní hrdinkou jsem sympatizovala, rozčilovala se společně s ní a vadila mi ta velká nespravedlnost!
Navíc velká pochvala autorce za tohle zpracování, protože udělala vše pro to, aby upoutala mladé, a to je moc důležité!! Hezká obálka, velmi čtivá knížka se spoustou přímé řeči, ne moc dlouhá,....
Fakt "palec hore" za tuhle knihu (y)

23.02.2019 5 z 5


Uvnitř mé hlavy Uvnitř mé hlavy Francesca Zappia

Hodně pěkný pohled pod pokličku duševní choroby a snahy žít běžný život! (y) Některé věci mě až zabolely..

30.10.2018


Život ve dvou Život ve dvou Nicholas Sparks

Já chci takového tátu!! Roli rodiče zvládal Russel na můj vkus až nepochopitelně lehce. Strašně mě také zahřálo sourozenecké pouto mezi ním a jeho sestrou... Za mě fakt hezký a rozhodně ne tuctový příběh. Jen já bych asi k Vivian nebyla tak velkorysá :D

30.10.2018


Nezapomenutelná cesta Nezapomenutelná cesta Nicholas Sparks

Moc hezky podaný velmi silný příběh. Pro mladé lidi až kruté, jak rychle museli dospět a s čím se museli vyrovnat... Mrzí mě jen moc "podrobná" anotace - je vlastně obsahem knihy. Tam bych trošku ubrala.

29.09.2018 3 z 5


Jedna želva za druhou Jedna želva za druhou John Green

Kniha o ničem a zároveň o všem... Typický styl Johna Greena, žádná veliká zápletka, ale tahle knížka je krásná díky své hlavní hrdince. Život s depresemi a OCD vám prostě nedovolí být do všeho zapálený, bavit se s kamarády o všem a pořád... Žijete si tak nějak v mlze, nesledujete okolí, nevěnujete se kamarádům, protože vlastní vtíravé myšlenky vás zahlcují.

16.09.2018 4 z 5


Já a holka odvedle Já a holka odvedle Jared Reck

Strašně silný příběh, který jsem od knihy nečekala... Prostě u YA normálně nebrečíte skoro polovinu knihy!! Příběh doporučuji přečíst všem, protože věřím, že zanechá stopu v každém z nás.

23.08.2018 5 z 5