sara572 sara572 komentáře u knih

☰ menu

Dcera kostí a dýmu Dcera kostí a dýmu Laini Taylor

Podle anotace se mi kniha zdála dobrodružná a čtivá. Jsem zatím na začátku a je to teda nuda. Snad se to rozjede. Celkový nápad na tento příběh se mi líbí.

08.12.2016 3 z 5


Krvavá cesta Krvavá cesta Moira Young

Mně se moc líbila. Čtivá, dobrodružná a napínavá. Jack i Saba jsou moc příjemné postavy.

02.11.2016 5 z 5


První První Kiera Cass

Celá série:
Kniha byla napsaná pěkně, jen na mě to bylo až moc "romantické" a nedělo se tam moc nic jiného. Jinak celkem dobrý nápad na knihu. Možná bych víc rozepsala důležité části a přidala nějaké dobrodružství.

02.11.2016 3 z 5


Inkarceron Inkarceron Catherine Fisher

Z ukázky jsem potěšená. Takový typ knih právě MILUJI! Jdu rovnou číst. :-))))

01.11.2016


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Úžasné. Už čtu přibližně po páté a stále mě baví a jsem napjatá až do konce. Konec velmi originální a nádherně člověka donutí číst další díly. Postavy jsou sympatické a Jace je dokonale záhadný (to samé Hodge i když jinak). Clary občas moc dětinská a když po ní člověk něco chtěl, udělala pravý opak. I přesto ji mám ráda. Po celou sérii se dozvídám nové informace, které jsem nečekala a vyrazí mi dech. Tato kniha mě dokáže rozesmát i rozplakat. :-)))

01.11.2016 5 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Celkově kniha ušla. Příběh měl jedinečnou pointu, ale s hlavními postavami (Tessa a Hardin) jsem si nesedla. Tessa mi chvílemi přšla jako ubožačka, co nemá svou hrdost-to se v druhém díle ještě zhorší. A Hardin-kromě toho že má děsné jméno :-D jeho povaha je z větší části odporná...ale občas je milý. V druhém díle je také hrozný (já bych mu neodpustila-rozhodně ne tak jednoduše).
Také mi kniha přišla místy příliš vulgární. Myslím, že by se to bez toho obešlo. Navíc se ty části opakují víckrát a skoro stejně.
Nesedí mi ani to, že je kniha tak zdlouhavá a stále jde o to samé-děj by se měl více posouvat dopředu. Mohl by mít klidně 1. díl a 2. dohromady.
I přes všechny tyto "mínusy" musím dát 3 hvězdy, kdyby to šlo, dala bych spíš 2,5. Některé části byly zábavné, nápadité a měly jiskru ;-).

31.10.2016 3 z 5