sabrina23 sabrina23 komentáře u knih

☰ menu

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Rozhodně stojí za přečtení, napínavá od začátku až do konce. Myslela jsem si kdo by mohl být vrah, ale všechno se zvrtlo až při posledních stránkách a bylo to uplně jinak. Závěr byl prostě nečekaný. Ale rozhodně zajímavá detektivka.

29.10.2017 5 z 5


Dar Dar Danielle Steel

Krásný příběh, krátká knížka která se čte jedním dechem. Příběh je zajímavý hned od začátku a není tam zbytečné psaní, které by příběh protahovali. Dojemné, ale krásné.

15.09.2017 5 z 5


Syn Syn Jo Nesbø

Ze začátku jsem nevěděla jaký si mám na knížku udělat názor..Najednou se na mě vyvalilo strašně moc postav s těmi nejsložitějšími jmény, takže mi dělal dost velký problém si upřesnit o kom vlastně teď čtu odstavec, takže ten začátek pro mě nebyl nijak záživný, spíš plno zmatku. Trochu mi taky dělal problém to jak je psaný odstavec a děj o nějaké osobě, třeba 3 listy příběh ze života Marty pak 2 odstavce mezera o kousek příběhu ze života malého Marcuse. Pro mě se to špatně četlo že dva příběhy od sebe byly odděleny jenom 2 mezerami. Skoro do půlky to pro mě byl menší chaos,moc postav, plno cizích jmen, ale od půlky se to dávalo všechno dohromady a to mě chytlo a uplně jsem se začetla. Sem ráda, že Sonny skončil tak jak skončil. Byl to fakt sympaťák. :)

09.09.2017 3 z 5


Setkání s tajemnem Setkání s tajemnem Arnošt Vašíček

Líbilo se mi, že ty příběhy a zkušenosti s tajemnem a nadpřirozenýma věcma jsou od lidí z česka. Příběhy jsou kratší takže jich je víc a pokaždé na jiné téma. Knížka (nebo spíše příběhy) mě nesmírně bavila a měla sem ji přečtenou hned a u některých zážitků jsem měla husí kůži. Po přečtení jsem hledala podobnou knížku ale zatím jsem ji nenašla.

13.07.2017 5 z 5


Útěk z Osvětimi Útěk z Osvětimi Andrej Pogožev

Rozhodně stojí za přečtení, knížka není nijak dlouhá takže se čte rychle a dobře. Dávám plus za to, že knížka obsahovala i pár fotek z tábora.

16.06.2017 5 z 5


Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Asi až do půlky byla knížka taková nic moc, žádná akce, vyloženě jsem se musela nutit abych něco přečetla, ale od půlky to už bylo hodně zajímavé, pořád sem se snažila odhadnout co bude následovat ale bylo tam plno zvratů takže jsem byla pokaždé překvapená dějem. Ten konec asi nebudu komentovat, čekala sem že ji Nick opustí nebo že se to Amy vymstí že je taková mrcha, ale stal se přesný opak. Škoda

16.06.2017 3 z 5


To nemůže být náhoda To nemůže být náhoda Martin Plimmer

Na knížku jsem se těšila, mám ráda strašidelné příběhy, hlavně ty co se zakládají na pravdě. Ale tato knížka byla spíš teorie, zdlouhavé vysvětlování a hlavně plno otázek. Čekala jsem že se dozvím nějaký příběh, ale ten tady byl opravdu jenom občas. Takže jsem knížku dočetla jenom z nutnosti, ne proto že by mě bavila. A to je škoda. Ale to knížka říká už na obale "příběhy o neuvěřitelných náhodách a co na ně říká věda".

22.04.2017 1 z 5